BL: a Dortmund gólvágója leendő csapatát nézte a döntőn? – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 18:11
null
Aubameyang a BL-döntőn (Forrás: AS)
A gaboni labdarúgó-válogatott szombaton 2–0-s vereséget szenvedett otthon Mauritániától felkészülési mérkőzésen. A hazaiak sztárja, Pierre-Emerick Aubameyang azonban nem volt a keretben, mert a helyszínen nézte a Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-döntőt. A gaboni szövetségi kapitány szerint Aubameyang nem véletlenül nem kapott meghívót.

 

A gaboni csatár stílusosan érkezett Milánóba (Fotó: Bild)
A gaboni csatár stílusosan érkezett Milánóba (Fotó: Bild)

A gaboni csatár stílusosan érkezett meg Milánóba (Fotó: Bild)
A gaboni csatár stílusosan érkezett meg Milánóba (Fotó: Bild)


A Borussia Dortmund 26 éves támadója sosem titkolta, nagy álma, hogy egyszer magára ölthesse a Real Madrid mezét, és lehet, hogy a két fél már a nyáron egymásra talál, mert a Bundesliga-idényt legutóbb 25 góllal záró csatár is ott van a királyiak kívánságlistáján.

„Aubameyang kérte, hogy ne küldjek neki most meghívót, mert klubot szeretne váltani” – mondta az RFI nevű francia rádiónak Jorge Costa, az afrikai csapat szövetségi kapitánya a mérkőzés után.

Aubameyangot korábban a Manchester Uniteddel és az Arsenallal is hírbe hozták, de a csatár februárban a francia L'Équipe-nek megjegyezte, megígérte a nagyapjának, hogy a Real Madridhoz szerződik.

„Két évvel ezelőtt, mielőtt a nagyapám meghalt, megígértem neki, hogy egy napon a Real Madridban játszom. Ávilában élt, ami nem messze található Madridtól. Nagy rajongója volt a királyiaknak! Tudom, hogy nem könnyű, de ez olyasvalami, amit szem előtt kell tartanom” – árulta el még februárban a csatár.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik