BL: A Barca a legerősebb, Messi a legjobb – Pogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 23:32
null
Paul Pogba imádja a Barca játékát, de nem gondolkozik a távozáson (Fotó: Reuters)
Paul Pogba, az olasz bajnok Juventus középpályása csodálja soros ellenfelét, Lionel Messit és a Barcelonát, és alig várja, hogy megmérkőzhessen a katalánokkal – de jelenleg nem gondolkozik a távozáson.

 

„Egy álmom válna valóra, ha Lionel Messi ellen pályára léphetnék, ő a világ legjobbja. Imádom nézni a Barcelona játékát, de szombaton jobban örülnék, ha veszítenének a katalánok – idézi Pogbát az As. – Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a favoritok, de a döntőben bármi megtörténhet. Mindent beleadunk, nincs vesztenivalónk… A Barca a világ legerősebb csapata, a világ legjobb támadósorával.”

Pogba csodálja a Barcelona játékát, de nem tervezi, hogy a nyáron elhagyná az olasz bajnokot.

„Sosem mondtam, hogy a Bajnokok Ligája-döntő lesz az utolsó mérkőzésem a Juventusban, az emberek azt hisznek el, amit akarnak”– folytatta a torinóiak sztárja.

Pogba reagált Massimiliano Allegri kritikájára is, a Juventus mestere szerint a francia túl sokat cselezget fölöslegesen, és néha baj van a koncentrációjával.

„Mindig ez történt velem és az edzőimmel. Ilyen vagyok, nem szánt szándékkal könnyelműsködöm, és amikor bírálnak, azonnal észhez kapok. Meg akarom mutatni a világnak, hogy amit mondanak rólam, az nem igaz” – tette hozzá a 22-szeres francia válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik