Bayern: megbecsült fanatizmus - a klub fizetett a drukkereknek

Vágólapra másolva!
2014.10.04. 10:28
null
Ezt látták a szurkolók a szomszédos irodaházból (Fotó: Twitter)
A német Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgócsapata kifizette szurkolóinak azt a pénzt, amit a fanatikusok arra költöttek, hogy a CSZKA Moszkva elleni, zárt kapus Bajnokok Ligája-találkozót egy szomszédos irodaházból nézhessék.

Egy maroknyi Bayern München-szurkoló nem törődött bele, hogy zárt kapuk mögött rendezik kedvenceik CSZKA Moszkva elleni BL-mérkőzését, ők mindenképpen élőben akarták élvezni a csapat játékát.

Így Moszkvába utaztak, és kibérelték a CSZKA-stadionjával szomszédos felhőkarcoló egyik irodáját, hogy azt ideiglenesen elfoglalva rendkívüli panoráma mellett élőben követhessék figyelemmel a találkozót.

A nagyjából 70 drukker közöttTobias Schweinsteiger,Bastian öccse is ott volt, a Bayern tartalékcsapatában szereplő játékostweetelt isa nem mindennapi élményről. A képhez a következő bölcsességet mellékelte: „Ahol akarat van, ott megoldás is lesz.”

A Bayern München látva a szurkolók fanatizmusát úgy döntött, visszafizeti a drukkereknek az irodaház bérlésére költött pénzt. A bajorok 1–0-s győzelmet arattak a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, és hat ponttal vezetik az E-csoportot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik