Bayern: Guardioláék utcára kerültek - tűzriadó Moszkvában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 00:16
null
Pep Guardiola megörökítésre érdemesnek tartotta a moszkvai éjszakát
Utcára került Bajorország első számú büszkesége, a Bayern München labdarúgócsapata: a klub játékosai és szakvezetői már Moszkvában tartózkodnak a CSZKA elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt, és az orosz fővárosban töltött első este során kellemetlenséggel kellett szembesülniük, ugyanis választott szállodájukban tűzriadó volt.

 

A Bayern a Köln elleni bajnoki után vasárnap reggel utazott Moszkvába, ahol ideiglenes otthonul a központban található, Ritz Carlton névre hallgató luxushotelt választották. Hiába azonban a borsos, szobánként átszámítva mintegy 190 ezer forintba kerülő szállásdíj, a tökéletes nyugalom így sem volt garantált, ugyanis tűzriadó miatt este egy órára teljesen ki kellett üríteni az amúgy minden igényt kielégítő szállót.

Az „evakuálásnak” a környéken sertepertélő szurkolók voltak a fő nyertesei, akiknek így lehetőségük nyílt egy-egy örök emlékül szolgáló fénykép elkészítésére. Pánikhangulatról persze egyáltalán nem lehetett beszélni, ráadásul a játékosok közérzetet javítandó Pep Guardiola vezetőedző egy órával kitolta a reggeli alvási időt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik