Barcelona: Luis Enrique magasról tesz a BL-himnuszra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 14:15
A Barcelona labdarúgócsapatát irányító Luis Enrique edzőként az első Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül, ám emiatt nincs benne nagyobb drukk, mint általában.

A Barcelona szerda este a ciprusi APOEL ellen hazai pályán kezdi meg a BL csoportkörét. Luis Enrique valószínűleg számíthat a sérüléséből felépülő Dani Alvesre is.

„Összességében jó formában várhatjuk a Bajnokok Ligája-rajtot – mondta a keddi sajtótájékoztatón a Barcelona vezetőedzője. – Dani Alves jó állapotban van, már csak az orvosoknak kell rábólintaniuk a szereplésére. Ma teljes értékű edzésmunkát végzett.”

A 44 éves szakember játékosként rengeteg BL-mérkőzésen szerepelt, edzőként viszont ezen a meccsen mutatkozik be az elitligában. Ez azonban nem nagyon hatja meg.

„Semmivel sem vagyok izgatottabb, mint a Bilbao elleni bajnokit megelőzően voltam. Nem érdekel, hogy szól-e zene a meccs előtt – utalt a BL-himnuszra Luis Enrique. – A Bajnokok Ligája-debütálásom semmit sem jelent számomra. Olyan ellenfél vár ránk, amely meg tudja nehezíteni az ember életét, erre kell koncentrálnunk. Játékosként a kezdő sípszó pillanatában elillan az idegesség, edzőként azonban más a helyzet. A kispadon nem csökken az izgalom, de vannak emberek, például a másodedzőim, akik segítenek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik