Rebrov: Sokat fejlődtek a játékosok; Gulácsi megkönnyebbült

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.09. 23:24
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Szerhij Rebrov, aFerencváros ukrán szakvezetőjeúgy látja, annak ellenére, hogy nem sikerült a bravúr, az Európa-liga-szereplést jelentő harmadik hely megszerzése,játékosai nem vallottak szégyent,hiszen a korábbannekikismeretlen szinten, a Bajnokok Ligájában egyénileg és csapatként is sokat fejlődtek,azaz van mire büszkének lenniük.BabjákBence írása.
Szerhij Rebrov,
aFerencváros ukrán szakvezetőjeúgy látja, annak ellenére, hogy nem sikerült a bravúr, az Európa-liga-szereplést jelentő harmadik hely megszerzése,játékosai nem vallottak szégyent,hiszen a korábbannekikismeretlen szinten, a Bajnokok Ligájában egyénileg és csapatként is sokat fejlődtek,azaz van mire büszkének lenniük.BabjákBence írása.

A magyar válogatottGulácsi Péterszerintaz RB Leipzig a kedd esti BL-mérkőzés első fél órájában lefutballozta a Manchester Unitedet,megkönnyebbültés boldog, hogy társaivalelérték a sorsoláskor megfogalmazott célt,a továbbjutást.Babják Bence interjúja.

A Diósgyőrből távozóFeczkó Tamásamondó,a klub jelszavának megfelelően akkor léphet ismét a győzelem útjára a csapat,ha valóban mindenki szeretné. A edzővel Tősér Norbert beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik