Real Madrid: Isco helyettesítheti Modricot az Atlético ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.21. 16:54
Mint arról korábban beszámoltunk, Gareth Bale, Karim Benzema és Luka Modric is hosszabb kihagyásra kényszerült a Real Madrid futballcsapatánál. Carlo Ancelotti vezetőedző a sérülések ellenére is biztos csapata Atlético Madrid elleni sikerében a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének holnapi visszavágóján.

„Elvesztettük néhány fontos játékosunkat, de nem is lehetnénk motiváltabbak. Együtt kell élnünk a sérülésekkel. A múltban is képesek voltunk rá, és most sem lesz hatással az önbizalmunkra” – mondta Ancelotti egy sajtókonferencián.

„Isco korábban már játszott Modric posztján, és nem is nyújtott rossz teljesítményt. Rengeteg lehetőségünk van Bale és Benzema nélkül is. Itt van James, Jesé és Chicharito is. James a jobb oldalon és a középpályán is bevethető. Chicharito fizikailag és mentálisan is jó formában van. Kiválasztom a legmegfelelőbb felállást, amihez a rendelkezésemre áll a világ legjobb csapata” – tette hozzá a tréner.

A Real edzője kitért az Atlético Madridra is a holnapi BL-visszavágó kapcsán.

„Az Atléticónak rendkívül erős a védelme, de biztos vagyok a sikerünkben. Meg kell ismételnünk a korábbi játékunkat, és akkor nem lehet gond. Kiegyenlített mérkőzés lesz, a saját játékunkra kell koncentrálnunk. Ragaszkodnunk kell a stratégiánkhoz, és megfelelően kell alkalmaznunk azt. A klub, a játékosok és a szurkolók számára is kiemelt fontosságú a találkozó, hiszen így van esélyünk továbbjutni” – tette hozzá az olasz szakember.

Ancelotti említést tett Griezmann, az Atlético támadójának korábbi kiváló játékáról: „Griezmann rendkívül veszélyes játékos, nagyon jó formában van. Vigyáznunk kell vele, és nem szabad figyelmen kívül hagynunk egy pillanatra sem.”

A szerdai mérkőzést a Real otthonában játsszák 20.45-kor, az első találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik