BL: Engem nem lehet Szalahhoz hasonlítani – C. Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.24. 17:16
Ami a Real Madridnak Cristiano Ronaldo, az ebben az idényben Mohamed Szalah a Liverpool számára. Az elképesztő formában futballozó egyiptomit sokszor hasonlítják a blancók klasszisához a Bajnokok Ligája-döntő előtt, a madridiak játékosa szerint azonban ez teljesen felesleges.

Klubjában Cristiano Ronaldo és Mohamed Szalah is 44 gólnál jár a 2017–2018-as szezonban, így talán érthető, miért hasonlítják össze oly sűrűn mostanában a Real Madrid és a Liverpool támadóját.

A királyiak klasszisa szerint azonban hiba a teljesítményüket összemérni.

CR szerint őt senkivel sem lehet összehasonlítani (Fotó: AFP)
CR szerint őt senkivel sem lehet összehasonlítani (Fotó: AFP)

„Az emberek szeretnek más játékosokhoz mérni, de semmi értelme összehasonlítani minket, ő teljesen más típusú futballista, mint én. Ő ballábas, én jobb. Én magas vagyok, és sokat fejelek, ő alacsonyabb. Teljesen mások vagyunk. Szalahnak fantasztikus szezonja volt a BL-ben és a bajnokságban is, ám engem nem lehet összehasonlítani sem vele, sem mással. Én mindenkitől különbözöm” – mondta a BT Sportnak Cristiano Ronaldo.

Hogy ki örülhet jobban kettejük közül az idény végén, az hamarosan kiderül: a Real Madrid a Bajnokok Ligája döntőjében szombat este 20.45-kor csap össze a Liverpoollal Kijevben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik