Real: az igazgató örül, hogy újra ezen a szinten van a Juve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 13:53
Emilio Butragueno, a Real Madrid labdarúgócsapatának nemzetközi igazgatója szerint jó hír a labdarúgás számára, hogy a Juventus ismét Európa legjobb csapatai között van.

A mai sorsolás eredményeként a Real Madrid a Juventusszal küzd a Bajnokok Ligája-döntőbe jutásért ennek kapcsán szólalt meg Butragueno. A nemzetközi igazgató örül neki, hogy a „zebrák” 2003 után újra a legjobb négy közé jutottak a BL-ben.a Real Madrid a Juventusszal küzd a Bajnokok Ligája-döntőbe jutásért ennek kapcsán szólalt meg Butragueno. A nemzetközi igazgató örül neki, hogy a „zebrák” 2003 után újra a legjobb négy közé jutottak a BL-ben.

„Megtisztelő, hogy ellenük játszhatunk az elődöntőben – mondta Butragueno. – A Juventus legendás klub, nagyszerű hír a futball számára, hogy újra ezen a szinten van. Kiegyensúlyozott párharcra számítok, remélem, hogy a sérültjeink is felépülnek.”

Toni Kroos, a blancók középpályása sem számít könnyű ütközetre.

„A Berlinbe vezető úton a Juventuson kell túljutnunk. Nehéz összecsapás lesz, de bízom benne, hogy a szurkolóink segítségével el tudunk jutni a fináléig!” – írta Kroos a Twitter-oldalára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik