PSG: Beckham ugrott, balhé lett belőle a páholyban – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 17:50
Egybehangzó angol és francia lapértesülések szerint David Beckham és a Chelsea labdarúgócsapatának alelnöke összeveszett a Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-meccsén.

Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain a hazai pályán aratott 2–1-es győzelem után idegenben is hasonló különbséggel győzte le a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így kettős győzelemmel, 4–2-es összesítéssel jutott be a legjobb nyolc közé.2–1-es győzelem után idegenben is hasonló különbséggel győzte le a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így kettős győzelemmel, 4–2-es összesítéssel jutott be a legjobb nyolc közé.

Arról viszont nem szóltak a hírek, mi történt a díszpáholyban.

Francia és angol sajtóhírek szerint szóváltás alakult ki David Beckham és fia, Brooklyn és a Chelsea alelnöke, Joe Hemani közt.

A The Times írása szerint a PSG első góljánál Brooklyn és David Beckham is elkezdett ünnepelni és ugrálni, a mellettük helyet foglaló Chelsea-alelnököt ez pedig feldühítette, és elkezdett mutogatni, valamint trágár kifejezésekkel bombázta a Beckham-családot.

A hírt már a PSG is megerősítette egy rövid közleményben, igaz, a franciák cáfolták, hogy nagy veszekedés történt volna, ők csupán kisebb szóváltásról írnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik