HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.20 23:29 Frissítve: 2018.08.21 00:17

NS: mi a titka a Vidi eddigi BL-sikereinek? – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk!

HIRDETÉS

 

Kulcsfontosságú mérkőzésre készül a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Mol Vidi. A fehérváriak szerda este a Groupama Arénában fogadják a párharc első mérkőzésén a görög AEK Athént. Anel Hadzic, a magyar bajnok bosnyák válogatott középpályása lapunk kérésére vállalkozott rá, hogy felidézze a kupamenetelés eddigi állomásait, s elemezze, melyik ellenféllel szemben mi vezetett sikerre. Az is kiderül, hogy a Honvéd elleni bajnokit követően kivel is töltötte a szabadnapját.

Békéscsabán folytatja a Lengyelországból hazatérő röplabdázó, Tálas Zsuzsanna. A válogatott feladó még csak 25 éves, de így is szükség van arra, hogy a keret fiatalabb játékosai felett olykor „anyáskodjon”. Lapunknak nyilatkozva elmesélte, miért nem érezte magát jól krakkói csapatánál, s arról is beszélt, vajon elment-e a kedve attól, hogy újra kipróbálja magát idegenlégiósként.

Az olimpiai kvótaszerzés reményében készül a dél-koreai világbajnokságra a sportlövő Péni István, aki összesen hét számban versenyez majd. A vb-re tizenhét napos szerbiai edzőtáborozással hangolt, és szenzációs eredményt produkált a 10 méteres számban, bár Győrik Csaba szövetségi kapitány szerint ilyen kiugró eredményre aligha lesz szüksége a vb-fináléba kerüléshez. A 21 éves versenyző a Nemzeti Sportnak nyilatkozva azt is elmesélte, miért fűzik kellemes emlékek a koreai versenyhelyszínhez.

Teniszmellékletünkben interjút olvashatnak a magyar szövetség főtitkárával, az európai szövetség alelnökével, Richter Attilával, aki csalódottan számolt be az ITF Orlandóben rendezett kongresszusáról. Hiába harcoltak ugyanis a meghatározó tenisznemzetek, végül mégis jelentős fölénnyel megszavazták a Davis-kupa radikális reformját, ami sokak szerint akár a sorozat halálát is jelentheti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.08 23:00:35

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A világ most újból videobíróért kiált.

2018.11.08 11:56:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Juve-szurkolók hergelése kapcsán összegyűjtöttük emlékezetes ünnepléseit és balhéit.

2018.11.07 20:50:28

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A címvédő leiskolázta Csehországban a Plzent, a CSZKA Moszkvát legyőző AS Romával együtt 9 pontos.

2018.11.07 20:42:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Úgy nézett ki, csak az a kérdés, mennyire nyeri a rangadót a Juventus, ám a hajrá elképesztő fordulatot hozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS