Női BL: Kulcsár Katalin vezeti a Wolfsburg–Barcelona elődöntőt

Vágólapra másolva!
2020.08.24. 11:16
null
Kulcsár Katalin a tavalyi világbajnokságon (Fotó: AFP)
Kulcsár Katalin vezeti a keddi VfL Wolfsburg–FC Barcelona elődöntőt a női Bajnokok Ligájában – derül ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján közzétett bíróküldésből.


A 35 éves magyar játékvezető a 2019–2020-as idényben eddig két BL-meccset vezetett – tavaly szeptemberben a Pitea–Bröndby (0–1), majd októberben az FK Minszk–FC Barcelona (1–3) mérkőzést –, míg ebben a szezonban egyszer, a 4. fordulóban rendezett Kazincbarcika–Pécs (0–1) találkozón már az NB II-ben is bíráskodott.

Kulcsár Katalin eddigi pályafutásának csúcspontja a 2016-os BL-döntő volt, amelyen az Olympique Lyon az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–3-ra legyőzte a Wolfsburgot. A Bajnokok Ligájában mindez idáig összesen 33 találkozón fújta a sípot, míg a 2019-es világbajnokságon három meccset vezetett. A BL-ben egymást követő negyedik évben, összességében hatodszor bíztak rá elődöntős mérkőzést.

Munkáját kedden partjelzőként az osztrák Sara Telek és a lengyel Paulina Baranowska, tartalék játékvezetőként az ukrán Katerina Monzul segíti.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ
Augusztus 25., kedd (San Sebastián)
20.00:
VfL Wolfsburg (német)–FC Barcelona (spanyol)
Augusztus 26., szerda (Bilbao)
20.00:
Paris Saint-Germain (francia)–Olympique Lyon (francia)

DÖNTŐ
Augusztus 30., vasárnap (San Sebastián)
20.00:
VfL Wolfsburg (német)/FC Barcelona (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia)/Olympique Lyon (francia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik