nemzetisport.hu 2017.10.01 17:20 Frissítve: 2017.10.10 10:02

Nissan X-Trail – az UEFA Bajnokok Ligája támogatója

Az új X-Trail belső terének sokoldalúsága a kalandkedvelők tökéletes partnerévé teszi. Mint a BL hivatalos támogatója idén a döntő előtt mutatták be az új X-Trailt, a világ legnépszerűbb SUV-ját. (x)Nissan X-Trail a világ legkeresettebb SUV modellje, míg az UEFA Bajnokok Ligája a világ legnagyobb évente megrendezett sporteseménye. Így nem is lehetett volna jobb alkalmat találni a Nissan X-Trail új modelljének leleplezésére, mint egy exkluzív eseményt mindössze néhány órával az idei döntő mérkőzés előtt. Azóta pedig az új Nissan X-Trail már megérkezett a márkakereskedésekben.

A megújult X-Trail – a legnagyobb Nissan crossover – minősége és kifinomultsága a fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél is kiválóbb lett. Az újítások közül kiemelhető a jellegzetes, robusztus új külső, a még jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új, innovatív technológiák.

A modell mindemellett új szintet képvisel a tulajdonosok mindennapjait megkönnyítő praktikum terén is. Megnyerő funkció lehet akár egy profi futballistának is az új csomagtérajtó kéz nélküli nyitása, amit a hátsó lökhárító alatti rúgó mozdulattal lehet aktiválni.

Az X-Trail frissítése vásárlói véleményeken és visszajelzéseken alapult, hogy megerősítse a modell pozícióját, mint a világ legnépszerűbb SUV-ja.

 

Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. De nem csupán a kormánykerék változott meg: az új bőr ülések még kényelmesebbé teszik az utazást.

Az új X-Trail belső terének sokoldalúsága a kalandkedvelők tökéletes partnerévé teszi. Kiemelkedő helykínálatot és kényelmet kínál, beleértve a kategória legnagyobb lábterét a második üléssorban.

Csomagtere pedig minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a VDA szabvány szerinti térfogata 550-ről 565 literre nőtt, úgy, hogy mind az öt ülés a helyén maradt. Így biztosan minden sportfelszerelés elfér benne.

A csúcsminőségű audiorendszert hiányoló vásárlói jelzésekre válaszul a Tekna felszereltségi szint része lett a teljesen új fejlesztésű nyolc hangszórós BOSE Premium hangrendszer. Ez a Nissan európai modelljeihez valaha kínált legkiválóbb hangrendszer.

Az X-Trail új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott annak érdekében, hogy a közlekedés még biztonságosabbá váljon. Most először érhető el az X-Trail-ben a Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Állóhelyzeti Asszisztens, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens pedig immár gyalogosfelismerő képességet is kapott. A modellhez továbbra is elérhetőek az olyan technológiák, mint a Közúti Jelzések Felismerése, az Intelligens Parkolóasszisztens, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a Sávelhagyásjelzés is.

A rugalmasság és az igényeik szerinti szabadság újabb szintjét kereső sofőrök számára az új X-Trail 2018 folyamán a ProPILOT önvezető rendszerrel is elérhető lesz. A ProPilot rendszer autópályán akár sűrű forgalomban, akár nagy sebességű utazásnál is képes a kormányzásra, a gázpedál és a fékek kezelésére, ha nincs szükség sávváltásra.

 

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.01.10 11:50:33

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Mely BL-nyolcaddöntős klubok járnának jól, ha edzőik a fénykorukat idézve játszanának most náluk?

2017.12.18 21:41:38

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Soha nem volt ennyi nagy különbségű siker, soha nem volt ekkora különbség átlagban a 2. és a 3. helyezett között.

2017.12.17 12:21:46

Bajnokok Ligája SINKOVICS GÁBOR

Vincze Ottó vezérletével 1995 szeptemberében a Fradi a világ nyolcadik csodáját élte meg.

2017.12.11 10:46:13

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Manchester United a Sevillát, a Juventus a Tottenhamet kapta a legjobb 16 között.

2017.12.07 23:34:04

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A globalizáció meghozta a gyümölcsét…