HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.01 17:20 Frissítve: 2017.10.10 10:02

Nissan X-Trail – az UEFA Bajnokok Ligája támogatója

Az új X-Trail belső terének sokoldalúsága a kalandkedvelők tökéletes partnerévé teszi. Mint a BL hivatalos támogatója idén a döntő előtt mutatták be az új X-Trailt, a világ legnépszerűbb SUV-ját. (x)

HIRDETÉSNissan X-Trail a világ legkeresettebb SUV modellje, míg az UEFA Bajnokok Ligája a világ legnagyobb évente megrendezett sporteseménye. Így nem is lehetett volna jobb alkalmat találni a Nissan X-Trail új modelljének leleplezésére, mint egy exkluzív eseményt mindössze néhány órával az idei döntő mérkőzés előtt. Azóta pedig az új Nissan X-Trail már megérkezett a márkakereskedésekben.

A megújult X-Trail – a legnagyobb Nissan crossover – minősége és kifinomultsága a fejlesztéseknek köszönhetően az eddigieknél is kiválóbb lett. Az újítások közül kiemelhető a jellegzetes, robusztus új külső, a még jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új, innovatív technológiák.

A modell mindemellett új szintet képvisel a tulajdonosok mindennapjait megkönnyítő praktikum terén is. Megnyerő funkció lehet akár egy profi futballistának is az új csomagtérajtó kéz nélküli nyitása, amit a hátsó lökhárító alatti rúgó mozdulattal lehet aktiválni.

Az X-Trail frissítése vásárlói véleményeken és visszajelzéseken alapult, hogy megerősítse a modell pozícióját, mint a világ legnépszerűbb SUV-ja.

 

Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. De nem csupán a kormánykerék változott meg: az új bőr ülések még kényelmesebbé teszik az utazást.

Az új X-Trail belső terének sokoldalúsága a kalandkedvelők tökéletes partnerévé teszi. Kiemelkedő helykínálatot és kényelmet kínál, beleértve a kategória legnagyobb lábterét a második üléssorban.

Csomagtere pedig minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a VDA szabvány szerinti térfogata 550-ről 565 literre nőtt, úgy, hogy mind az öt ülés a helyén maradt. Így biztosan minden sportfelszerelés elfér benne.

A csúcsminőségű audiorendszert hiányoló vásárlói jelzésekre válaszul a Tekna felszereltségi szint része lett a teljesen új fejlesztésű nyolc hangszórós BOSE Premium hangrendszer. Ez a Nissan európai modelljeihez valaha kínált legkiválóbb hangrendszer.

Az X-Trail új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott annak érdekében, hogy a közlekedés még biztonságosabbá váljon. Most először érhető el az X-Trail-ben a Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Állóhelyzeti Asszisztens, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens pedig immár gyalogosfelismerő képességet is kapott. A modellhez továbbra is elérhetőek az olyan technológiák, mint a Közúti Jelzések Felismerése, az Intelligens Parkolóasszisztens, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a Sávelhagyásjelzés is.

A rugalmasság és az igényeik szerinti szabadság újabb szintjét kereső sofőrök számára az új X-Trail 2018 folyamán a ProPILOT önvezető rendszerrel is elérhető lesz. A ProPilot rendszer autópályán akár sűrű forgalomban, akár nagy sebességű utazásnál is képes a kormányzásra, a gázpedál és a fékek kezelésére, ha nincs szükség sávváltásra.

 

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.20 11:19:19

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Az athéni AEK a kis-ázsiai menekült görögség szimbóluma, új stadionját is ennek megfelelően tervezi.

2018.08.18 00:21:22

Bajnokok Ligája CSINTA SAMU

ALAPVONAL Persze minden a pályán dől el. És bár többnyire érvényesül a nagy pénz, nagy foci elve, azért mindig kajánkodva bújik ki belőlünk a kisördög, amikor a 14 millió lapátra tesz 50-et. Pláne, ha magyar az apró óriás.

2018.08.16 07:53:34

Bajnokok Ligája PIETSCH TIBOR

A Mol Vidi csapatkapitánya szerint ugyanannyi esélyük van a görög bajnok ellen, mint az eddigi vetélytársakkal szemben volt.

2018.08.15 13:32:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Az AEK Athén keretében tizenkét olyan játékos van, aki papíron értékesebb a Mol Vidi legjobbjánál.

2018.08.14 19:40:16

Bajnokok Ligája ZOMBORI ANDRÁS

Következik az AEK Athén, s eldől, hogy a BL vagy az El csoportkörében folytatja a magyar bajnok.

HIRDETÉS
HIRDETÉS