MU: Mourinho frusztrált – a játékosai nem figyelnek rá?

Vágólapra másolva!
2018.11.27. 12:15
null
José Mourinho szerint játékosai időnként pont az ellenkezőjét teszik, mint amit ő szeretne látni (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho frusztrált, mert játékosai látszólag figyelmen kívül hagyják az instrukcióit, amikor a pályára lépnek.

 

A „vörös ördögök” nem indították fényesen az idényt, 13 bajnokit követően 21 pontot szerezve csupán a hetedik helyen állnak a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában viszont a Juventus mögött a második pozícióban tanyáznak. A Young Boys elleni keddi meccsen pedig akár a nyolcaddöntőbe jutást is kiharcolhatják, ehhez saját győzelmük mellett a spanyolok Juventus elleni pontvesztése szükséges.

„Azt akarom, hogy a csapat erősen kezdjen, támadja le az ellenfelet, ne várjon. Valószínűleg ti [a média] vagy a szurkolók úgy gondoljátok, hogy José azt mondja nekik, hogy kezdjenek lassan, játsszanak kedvesen és könnyedén, vagy várjanak az ellenfélre, hogy reagáljanak. Ez pont az ellentéte a dolgoknak. Azt akarom, hogy már a kezdésnél pörögjünk, ez pedig így egy kicsit frusztráló” – mondta Mourinho a Young Boys elleni csata előtt.

A „vörös ördögök” menedzsere a hiányolta csapatából a szívet és a győzni vágyást a Crystal Palace elleni 0–0 után, és nem szeretné újra ezt látni csapatától a svájciak elleni meccsen.

„Nem sorsdöntő meccs, mert ha nem nyerünk, akkor sem kell másokra hagyatkoznunk, a saját kezünkben marad a sorsunk, úgyhogy ebből a szempontból ez nem kritikus, ugyanakkor azt akarom látni a csapatomon, hogy az első perctől kezdve úgy játszunk, mintha ez lenne az egyetlen esélyünk továbbjutni” – tekintett előre a portugál menedzser.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
H-CSOPORT
21.00:
Juventus (olasz)–Valencia (spanyol)
21.00:
Manchester United (angol)–Young Boys(svájci)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Juventus 4 3 1 7– 2 +5 9
2. Manchester United 4 2 1 1 5– 2 +3 7
3. Valencia 4 1 2 1 4– 4 0 5
4. Young Boys 4 1 3 2–10 –8 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik