Manchester City: „A sámánok nem engedik, hogy Guardiola BL-t nyerjen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.20. 19:17
A jelek szerint a Manchester Cityt idén nyáron elhagyó Yaya Touré ügynöke nem bocsátotta meg, hogy az elefántcsontparti játékosnak Pep Guardiola miatt kellett távoznia: a hivatalos Twitter-oldalán egy, a spanyol edzőt kifigurázó karikatúrát tett közzé az angolok Lyon elleni, hazai Bajnokok Ligája-veresége után.

A jelenleg a görög Olympiakoszban futballozó szűrő 2010-től 2018-ig játszott a Manchester Cityben, különösen a 2013–2014-es bajnoki cím megszerzésében volt kulcsszerepe, amikor középső középpályásként 24 gólt szerzett. Touré egészen Pep Guardiola érkezéséig alapembernek számított, azonban a katalán menedzser irányítása alatt egyre kevesebb játéklehetőséget kapott, utolsó szezonjában már csak 17 mérkőzésen lépett pályára, ezért a nyáron távozott.

A középpályás ügynöke, a Guardiolát többször kritizáló Dmitrij Szeljuk nehezen tudta feldolgozni a történteket, ezért a Manchester City BL-veresége után kapva kapott az alkalmon és vudubabás karikatúrával üzent, azzal kívánt további sikertelenséget Guardiolának.

„Egész Afrikát magára haragította, rengeteg afrikai szurkoló fordult el a Citytől (mert miatta távozott Yaya Touré – a szerk.). Biztos vagyok benne, hogy az afrikai sámánok nem engedik, hogy Guardiola Bajnokok Ligáját nyerjen. Ez lesz az ő afrikai átka.”

 

Dimitry Seluk on Twitter

Man City 1-2 Lyon



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik