Gyász: a BL-döntő szereplői is megemlékeztek Reyesről

Vágólapra másolva!
2019.06.01. 15:20
Amint arról beszámoltunk, szombaton délelőtt 35 éves korában autóbalesetben elhunyt José Antonio Reyes, az Arsenal, a Real Madrid, a Sevilla, és az Atlético Madrid szélsője. A csatárról a Bajnokok Ligája madridi fináléjára készülő csapatok, a Tottenham és a Liverpool is megemlékezett, a BBC pedig közölte, értesülései szerint gyászszünettel kezdődik a mérkőzés.

A BBC arról számolt be, hogy az esti BL-döntő egyperces gyászszünettel kezdődik Reyes emléke előtt tisztelegve, aki az első spanyol játékos volt, aki angol bajnoki címet ünnepelhetett. Reyes tagja volt a 2003–2004-ben veretlenül bajnoki címet szerző Arsenal csapatának.

A játékosról a mai finálé résztvevői is megemlékeztek közösségi oldalukon.

„Szomorúan értesültünk José Antonio Reyes halálhíréről. Lélekben a családjával és a barátaival vagyunk. Nyugodj békében, José” – írta a Liverpool hivatalos Twitter-csatornája.



„Mély sajnálattal értesültünk José Antonio Reyes haláláról. Együttérzésünk José családjának és barátainak, valamint mindenkinek az Arsenalnál ezekben a nehéz időkben” – írta közösségi oldalán a Tottenham.




 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik