FTC: Rebrov kihagyta az edzést, jöhet a vírusteszt

B. B.B. B.
2020.11.30. 07:57
null
Szerhij Rebrov (Fotó: Dömötör Csaba)
Rosszullétre hivatkozva nem jelent meg a szombat esti, MTK elleni 2–0-s győzelmet követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov, és úgy tudjuk, vasárnap nem volt ott a Népligetben a csapat regeneráló edzésén.

 

A Ferencváros ukrán trénere a szombat esti meccs lefújása után az M4 Sport csatornának még nyilatkozott, ám a sajtóterembe már segítőjét, Máté Csaba pályaedzőt küldte be, mondván, nem érzi jól magát.

Úgy tudjuk, Rebrov vasárnap nem volt ott a Népligetben a csapat regeneráló edzésén, s kérdéses, hogy szerdán, a Barcelona elleni BL-mérkőzésen leülhet-e a kispadra.

Minden bizonnyal a koronavírusteszt dönt arról, hogy a vezetőedző dolgozhat-e a Puskás Aréna kispadja mellől. Ha beigazolódik, hogy a vírus miatt érezte rosszul magát, a katalán együttes elleni kilencven percet kénytelen lesz kihagyni és otthonából követni, mint a közelmúltban Marco Rossi többek között a sorsdöntő, Izland elleni Eb-pótselejtezőt.

A Ferencváros eddig a körülményekhez képest jól megúszta a koronavírusos fertőzéseket, a klubnál rendkívül szigorúan veszik az előírásokat, a kötelezően előírt utasításokon kívül saját protokollt is kidolgoztak. Míg korábban a délelőtti tréningek után a keret tagjai rendre együtt ebédeltek a Népligetben, egy ideje dobozokban kapják meg az ételt, amelyet odahaza fogyasztanak el.    

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek