DVSC: Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna - Varga J.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 14:21
Varga József, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása a BATE Boriszov elleni 1–0-s BL-selejtezős győzelem után csapata honlapjának nyilatkozott.

„Az első negyedórában kicsit megilletődötten futballoztunk, a BATE-nak ekkor volt egy-két olyan lehetősége, amelyből gólt szerezhetett volna. Utána rendeztük a sorainkat, mindenki megtalálta a helyét a pályán, lezártuk a területeket, amivel nem tudott mit kezdeni ellenfelünk. A második félidőben még stabilabbak voltunk, a megszerzett labdákkal veszélyes kontrákat indítottunk. Sikerült egy tizenegyest kiharcolni és azzal vezetést szerezni, ami mindenképpen jót tett a csapatnak. A végén akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, ha jó döntéseket hozunk a kapu előtt, de nem vagyunk telhetetlenek. Örülünk annak, hogy sikerült nyerni, ráadásul nem kaptunk gólt" – mondta Varga József a dvsc.hu-nak.Varga József a dvsc.hu-nak.

A visszavágót augusztus 5-én, 19.30 órakor rendezik Boriszovban.

„Nagyon jó ellenfelet győztünk le, le a kalappal a csapat előtt. Jó előjelekkel várhatjuk a visszavágót, amelyen a BATE bizonyára nekünk esik majd, de nem szabad csak az előny megtartására törekednünk, mert öngyilkos taktika lenne. A védekezés persze nagyon fontos lesz kint is, ám a támadás lehetőségét sem adjuk fel, mindenképpen azon leszünk, hogy gólt szerezzünk. Láthattuk tegnap a Nagyerdei Stadionban is, hogy a felállt, zárt védekezésünkkel nem boldogultak, ha ezt ilyen szinten megoldjuk a visszavágón is, akkor jó esélyünk lesz továbblépni" – tette hozzá Varga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik