BL: a Skënderbeu nyomást gyakorolna a Debrecenre

Vágólapra másolva!
2012.07.22. 12:43
null
Coulibaly az első meccsen nem sok sót evett meg az albán védők mellett (Fotó: MTI)
Nehéz dolga lesz az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgócsapatának a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának visszavágóján az albán bajnok Skënderbeu ellen. A vendégek 1–0-s előnnyel érkeznek a Nyíregyházán rendezendő találkozóra, edzőjük a biztos védekezés mellett a támadást sem adná fel.

„A hazaiakon lesz a nagyobb nyomás, hiszen mindenképpen gólt kell rúgniuk. Rendkívül fegyelmezett futballra lesz szükségünk, és végig koncentrálni kell. Sokkal nehezebb találkozóra számítok, mint az első meccsen, mert a Debrecen többet tud, mint amit mutatott, de mindent megteszünk a továbbjutás érdekében. Amennyire lehet, meg kell tartanunk a labdát, nem szabad hibáznunk, mert ha mégis, akkor esélyt adunk a Debrecennek, amely bizonyára élne is vele.

Biztos vagyok benne, a magyarok már az első perctől kezdve támadni fognak, hogy minél gyorsabban ledolgozzák hátrányukat. Nekünk azonban nyomást kell gyakorolnunk az ellenfélre, a fegyelmezett védekezés mellett a támadás lehetőségét sem szabad feladnunk" – mondta az albán bajnok cseh vezetőedzője, Stanislav Levy a dvsc.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik