Chelsea: jobb, ha Mourinhónak nem említik a Liverpoolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.06. 12:23
A Chelsea menedzsere sajátos stílusban hárított el egy szerinte oda nem illő újságírói kérdést, fejrázással és odébbállással reagált a következő hétvégi angol bajnoki ellenféllel kapcsolatos érdeklődésre.

José Mourinho sosem rejtette véka alá az érzéseit és a véleményét, ez az 1–1-es döntetlennel végződő, Maribor elleni BL-mérkőzést követő újságírói kérdések alkalmával sem volt másképp. José Mourinho sosem rejtette véka alá az érzéseit és a véleményét, ez az 1–1-es döntetlennel végződő, Maribor elleni BL-mérkőzést követő újságírói kérdések alkalmával sem volt másképp.

A Chelsea kihagyott egy büntetőt és szerzett egy meg nem adott gólt, de a portugál összességében sem volt elégedett együttese teljesítményével, miközben a Maribort dicsérte. A játékvezetővel kapcsolatban hosszú közös történetet emlegetett, hiszen az olasz Daniele Orsato kétszer is kiállította Mourinhót, mikor az Inter edzője volt.

Váratlanul és némileg indokolatlanul a menedzsert faggató riporter rátért a Liverpool elleni rangadóra, arra kihegyezve, hogy a gyengébb szerdai teljesítmény milyen hatással lehet a hétvégi fellépésre. Ez nem tetszett Mourinhónak, fejrázással, grimasszal és azonnali távozással felelt a kérdésre.

A teljes interjú és a gyors lezárás:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik