Botka: Túlságosan megnyugodtunk; Wladár: Nincs forradalmi hangulat

Vágólapra másolva!
2020.09.24. 23:52
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Európa-liga és Szuperkupa, Bayern, Sevilla, Fehérvár és DAC. Csúcsra járatta magát az európai futball, a Bayern München és a Sevilla Szuperkupa-meccse éppúgy erre a csütörtökre esett, mint a Mol Fehérvár El-bravúrja a Reims ellen és a DAC súlyos veresége Linzben. A kupacsütörtökről minden, amit tudni érdemes – három oldalon.
Európa-liga és Szuperkupa, Bayern, Sevilla, Fehérvár és DAC.
Csúcsra járatta magát az európai futball, a Bayern München és a Sevilla Szuperkupa-meccse éppúgy erre a csütörtökre esett, mint a Mol Fehérvár El-bravúrja a Reims ellen és a DAC súlyos veresége Linzben. A kupacsütörtökről minden, amit tudni érdemes – három oldalon.

Túlságosan megnyugodott kétgólos előnye birtokában a Fradi. A Bajnokok Ligája-főtábla küszöbére érő zöld-fehérek önkritikusan kezelik a Moldéban történeteket, a norvégok pedig még most sem értik, a büntetők megítélésénél mit nézett a spanyol játékvezető. Korábbi bírónk, Szabó Zsolt ellenben érti... BL-visszapillantó két oldalon.

Wladár Sándor nyugodtan várja a vasárnapi közgyűlést. Az úszók elnöke úgy véli, a sportágban nincs forradalmi hangulat, csak rend, béke és nyugalom, a legjobb úszók és a klubok többsége is támogatja, így bízik abban, hogy tovább folytathatja a három éve elkezdett munkát.

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. A győri sikeredzővel, Danyi Gáborral és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik