BL: Zidane bízik benne, hogy Bale a Napoli ellen visszatérhet

Vágólapra másolva!
2017.02.10. 16:40
Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője bízik abban, hogy a sérülés miatt kényszerpihenőjét töltő Gareth Bale pályára léphet a Napoli elleni nyolcaddöntő visszavágóján a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A 27 éves walesi szélső jobb bokája november 22-én, a Sporting CP elleni csoportmérkőzésen sérült meg, majd egy héttel később Londonban megműtötték. Az előzetes becslések arról szóltak, hogy Bale április előtt nem tér vissza, ám a francia szakember reményei szerint bevethető lesz a március 7-i nápolyi találkozón.

„Remélem, hogy már előtte visszatér. Nagyszerűen dolgozik, s már csak azt hiányolja nagyon, hogy a csapattal együtt tréningezhessen” – hangsúlyozta a francia szakember.

A „királyi gárdára” rendkívül zsúfolt időszak vár: 25 nap alatt nyolc találkozót játszik, köztük a Napoli elleni két mérkőzést, az elsőt jövő szerdán a Santiago Bernabéu Stadionban.

A Real Madrid a bajnokságot egy ponttal vezeti a címvédő FC Barcelona előtt, ám az éllovas fővárosi csapat két mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Király-kupából a negyeddöntőben a Celta Vigo búcsúztatta Zinédine Zidane együttesét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik