BL: Zidane az el Clásicóról, Isco és James helyzetéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.05. 21:07
Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője szerint a Wolfsburg elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre nem lesz hatással az, hogy csapata a hétvégén hátrányból legyőzte a Barcelonát az el Clásicón. A francia szakember Isco és James Rodríguez helyzetéről is beszélt.

„Csak a szerdai mérkőzés jár a fejünkben, nem az el Clásico – mondta Zidane a Wolfsburg elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón. – Ez teljesen más mérkőzés lesz, a Barcelona elleni győzelem nincs rá hatással. Ha hátradőlsz, ráfizethetsz, ezért nem tesszük meg. Remek formában vagyunk, koncentrálnunk kell.”Zidane a Wolfsburg elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón. – Ez teljesen más mérkőzés lesz, a Barcelona elleni győzelem nincs rá hatással. Ha hátradőlsz, ráfizethetsz, ezért nem tesszük meg. Remek formában vagyunk, koncentrálnunk kell.”

„Minden meccs fontos a számunkra, minden találkozó olyan lesz innentől, mint egy döntő. Folytatnunk kell azt, amit elkezdtünk, mert most jönnek a legnehezebb feladatok. Nehéz mérkőzést nyertünk meg, de már nem ezzel kell foglalkoznunk.”

Zidane szerint nem az el Clásicón aratott győzelemmel tudták maguk mögé állítani szurkolóikat, annak viszont örül, hogy jót tett csapata önbizalmának a hétvégén aratott győzelem. A francia szakember Isco és James Rodríguez helyzetéről is beszélt.

„Szeretnék mindenkinek lehetőséget adni, mert rengeteg nagyszerű labdarúgónk van. Ha valaki nem kerül pályára, az nyilván nem boldog, mindenki játszani szeretne. Nekem viszont döntést kell hoznom. Huszonkét futballista van a keretünkben, de csak tizenegy kezdhet. Jamesre és Iscóra is fontos feladatok várnak még a szezon végéig. Tudom, mire képesek, fontos tagjai a csapatnak.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

20.45: Wolfsburg–Real Madrid (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik