BL: Wenger szerint az Arsenal nem kap ki Nápolyban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.26. 23:21
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Borussia Dortmund hozta, amit hoznia kellett: a 2013-as döntős 3–1-re legyőzte a Napolit, míg az Arsenal 2–0-ra nyert a továbbra is nullapontos Olympique Marseille ellen az Emiratesben. A továbbjutás kérdése az utolsó körben dől el.

„Mi irányítottuk végig a mérkőzést, és bár sokszor eldönthettük volna a találkozót, de kimaradt helyzeteink ellenére is elmondhatom, hogy kézben tartottuk a dolgokat. Egy dolog miatt aggódom csak, az pedig a kevés rúgott gól. Tizenkét pontot szereztük öt mérkőzésen, ezzel elégedettek lehetünk, és biztos vagyok benne, hogy Nápolyban is szerzünk még legalább egyet, vagy akár hármat is, csak éppen jól kell ehhez játszanunk. Nem lesz könnyű dolgunk ott, de játszottunk már jól idegenben remek ellenfelek ellen, ezt kell szem előtt tartanunk. Jack Wilshere egyébként kezdi pedzegetni, hogy amire Aaron Ramsey képes, azt ő is meg tudja tenni. Most szabadon betörhetett szélről, és intelligensen élt is a lehetőséggel" – értékelt a lefújás után az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger.Arsene Wenger.

„Nem volt egyszerű győzelem, mert nem kezdtünk jól, már a 10. másodperben helyzetük volt egy eladott labdából. A jobb szélen játszhattam, innen át lehet venni bal lábra a labdát, így született első gólom is. Nem volt csúnya... Sok helyzetet alakítottunk ki, győztünk, és reméljük, a következő forduló estéjén is sikernek örülhetünk. A Napoli remek csapat, odahaza különösen erős, fanjai fantasztikusak. A szezon elején tíz gólt terveztem erre az idényre, korábban négyig sem jutottam, majd meglátjuk, most meddig jutok – így az Arsenal duplázója, Jack Wilshere.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy szinten játszottunk az Arsenallal, ellenfelünk előttünk jár tudásban. Messze voltunk ma attól, hogy egyenrangú fél legyünk, állandó támadásaik felőröltek minket" – ismerte el sportszerűen a franciák 11-est is védő kapusa, Steve Mandanda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik