BL: Wenger segítője már a döntetlennek is örült volna

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 23:56
A Bajnokok Ligája B-csoportjában az Arsenal meglepő, de megérdemelt 2–0-s vereséget szenvedett a Schalkétól. A vendégek vezéregyéniségei elégedettek, az angolok önkritikát gyakoroltak.

„Nem kezdtünk jól, első félidei játékunkkal abszolúte nem vagyok elégedett – nyilatkozta Huub Stevens, a Schalke trénere. – Egy lépéssel mindig le voltunk maradva, túlságosan is félénken futballoztunk. A szünet után aztán olyan választ adtunk ezekre a problémákra, hogy győzelmünkhöz nem fért kétség. Megérdemeltük."Huub Stevens, a Schalke trénere. – Egy lépéssel mindig le voltunk maradva, túlságosan is félénken futballoztunk. A szünet után aztán olyan választ adtunk ezekre a problémákra, hogy győzelmünkhöz nem fért kétség. Megérdemeltük."

„Remek eredmény ez számunkra, hét pontunk van ebben a remek csoportban. Három találkozónk van még, mindhármat meg szeretnénk nyerni. A győzelem kulcsa az volt, hogy védelmünk és középpályássorunk együtt tudott működni, nem engedtük az ellenfelet térhez, kibontakozni, kontráink pedig jól sültek el" – így Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke gólgépe.

„Nagy pofont kaptunk – értékelt az Arsenal menedzserasszisztense, Steve Bould. – A válogatott mérkőzések miatti szünet után nem találjuk magunkat, de az is igaz, nem voltunk eléggé elszántak. Ha egy gól nélküli döntetlennel megúsztuk volna, elégedett lettem volna. Az döntött, hogy nem alakítottunk ki elegendő gólhelyzetet. Fáradtak és elcsigázottak voltunk."

„Igazán csalódott vagyok, kikaptunk a hétvégén a Norwichtól, és most is jobb eredményre számítottunk. A két vereség oka ugyanaz: nem volt elegendő helyzetünk. Pedig mi mindent beleadtunk, de nem volt egyszerű mérkőzés. Kemény ez az időszak számunkra, de keményen kell dolgoznunk" – kesergett Thomas Vermaelen, az angolok védője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik