BL: Villas-Boas kesereg a betervezett genki győzelem elmaradása miatt

Vágólapra másolva!
2011.11.01. 23:24
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában idegenben lépett pályára az első két helyen álló csapat, a Chelsea Genkben, a Bayer Leverkusen pedig Valenciában. A Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót is foglalkoztató belga Genk pontot rabolt a Chelsea-től úgy, hogy a magyar kapus büntetőt védett.

„Az első félidő élvezetes volt, és megszereztük a gólt, amelyre annyira vágytunk – értékelt a lefújás után André Villas-Boas, a Chelsea portugál menedzsere. – De a második játékrészben egy szinttel alacsonyabban játszottunk, kiengedtük a kezünkből a mérkőzést. Nagyszerű lehetőségeink voltak a győzelem megszerzésére, így aztán nem vagyok elégedett. Azt terveztem, hogy győzünk ma itt. A döntetlen miatt nem látok mindent negatívan, ám sokkal jobban is futballozhattunk volna. Jól védekeztünk, de minden kapott gólt hiba előz meg.”André Villas-Boas, a Chelsea portugál menedzsere. – De a második játékrészben egy szinttel alacsonyabban játszottunk, kiengedtük a kezünkből a mérkőzést. Nagyszerű lehetőségeink voltak a győzelem megszerzésére, így aztán nem vagyok elégedett. Azt terveztem, hogy győzünk ma itt. A döntetlen miatt nem látok mindent negatívan, ám sokkal jobban is futballozhattunk volna. Jól védekeztünk, de minden kapott gólt hiba előz meg.”

„Felhoztuk a Genket – kesergett a Chelsea kapusa, Petr Cech. – Nem voltunk eléggé elszántak, ziccereinket pedig kihagytuk. Amikor kiegyenlítettek a belgák, teljesen feldobta őket a gól, és ha az ellenfeled mentálisan ennyire erőssé válik, akkor már borzasztóan nehéz lesz a dolgod.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik