BL: Vidal reméli, már az első meccsen döntenek a Real ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 15:52
Arturo Vidal, a Bayern München középpályása bízik benne, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén legyőzhetik annyira a Real Madridot, hogy a spanyol csapatnak ne legyen esélye kiharcolni a továbbjutást a visszavágón.

A Bayern München a Real Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a német klub chilei játékosa, Arturo Vidal pedig szeretné, ha csapata már az első meccsen eldöntené a továbbjutást. Igaz, előtte a Bundesligában is vár rájuk egy nehéz találkozó, hiszen szombaton a Borussia Dortmund ellen játszanak. Vidal szerint azonban ez a meccs csak még jobban felkészíti a Bayernt a Real elleni találkozóra.

A chilei középpályás arra is kitért, mire kell rendkívül odafigyelniük a spanyol csapat ellen.

„Reméljük, biztosítani tudjuk a továbbjutást már az első meccsen. Kulcsfontosságú lesz, hogy koncentráljunk, amikor elveszítjük a labdát, különben ki fogják használni az adódód lehetőségeket.”

Vidal mellesleg örül annak, hogy azonos erősségű csapatot kaptak a negyeddöntőben, és teljesen más jellegű meccsekre számít, mint tavaly az Atlético Madrid ellen – az a párharc végül a búcsút jelentette a Bayern Münchennek az elődöntőben.

„Más lesz, mint tavaly az Atlético ellen, mert a Real nem áll be teljesen védekezni – vélekedett a chilei. – A Real nagy csapat, úgy megy ki a pályára, hogy dominálnia kell a meccsen, és be kell bizonyítania, hogy ő a bajnok. Ez jó lesz a mi szempontunkból. Szembekerülni egy olyan riválissal, aki a mi szintünkön van, mindig jó.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik