BL: van, amiben a Man. City az egyik legjobb Európában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.27. 16:11
Samir Nasri szerint a Manchester City labdarúgócsapata a hazai pályán legjobban teljesítők között van Európában. Az angol gárda átlagban négy gólt szerez az Etihadben meccsenként, a francia középpályás szerint erre lehet építeni a Viktoria Plzen elleni szerdai Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is.

„A hazai pályán mutatott formánk alapján Európa legjobb csapatai közé tartozunk. Ezt nemcsak a Tottenham elleni mérkőzés miatt mondom. A CSZKA Moszkva, a Norwich és a Manchester United elleni találkozókon is remekül futballoztunk. Az első hat hazai bajnokinkon 26-szor vettük be az ellenfelek kapuját, ami a legjobb ilyen mutatónak számít az elmúlt 50 évben" – idézi az ESPN Samir Nasrit. Samir Nasrit.

A Manchester City a Plzen elleni összecsapás eredményétől függetlenül már továbbjutott a csoportból, így a klub történetében először készülhet az egyenes kieséses szakaszra.

„A legutóbbi két szezonban nehéz csoportunk volt. Azt hiszem, csapatként fejlődtünk és több tapasztalatunk van a Bajnokok Ligájában. A legutóbbi két idény az első kettő volt a Manchester Citynek. Tapasztalatot nem lehet vásárolni. De már jobbak vagyunk" – tette hozzá a francia válogatott középpályás, aki várhatóan kezdő lesz a csehek elleni mérkőzésen.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
D-CSOPORT
CSZKA Moszkva (orosz)–Bayern München (német) 18.00
Manchester City (angol)–Viktoria Plzen (cseh) 20.45

A CSOPORT ÁLLÁSA
D-CSOPORT M Gy D V L-K Gk P
1. Bayern München 4 4 12–1 +11 12
2. Manchester City 4 3 1 11–6 +5 9
3. CSZKA Moszkva 4 1 3 6–12 –6 3
4. Viktoria Plzen 4 4 2–12 –10 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik