BL: Ugyanolyan nehéz lesz a BATE ellen, mint két éve - Bódi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 13:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Bódi Ádám hasonlóan nehéz összecsapásra vár kedden a fehérorosz BATE Boriszov ellen a Bajnokok Ligájában, mint amilyen két évvel ezelőtt volt.

„Két éve már megmérkőztünk a BATE Boriszov ellen, így jól ismerjük ellenfelünket, igaz, azóta változott a kerete – mondta Bódi a dvsc.hu-nak. – Azon a két találkozón én is pályára léptem, kint döntetlent tudtunk elérni, ami biztató eredménynek számított a hazai visszavágó előtt, ám a második találkozó mégsem sikerült túl jól. Nem tudtunk úgy felállni, ahogy korábban, mert Varga József sárga lapok miatt nem játszhatott, én sem a helyem futballoztam, hanem középen. Ettől függetlenül pariban voltunk a fehéroroszokkal, ám egy kiállítás megpecsételte a sorsunkat, tíz emberrel már nem tudtuk kiharcolni a továbbjutást.” Bódi a dvsc.hu-nak. – Azon a két találkozón én is pályára léptem, kint döntetlent tudtunk elérni, ami biztató eredménynek számított a hazai visszavágó előtt, ám a második találkozó mégsem sikerült túl jól. Nem tudtunk úgy felállni, ahogy korábban, mert Varga József sárga lapok miatt nem játszhatott, én sem a helyem futballoztam, hanem középen. Ettől függetlenül pariban voltunk a fehéroroszokkal, ám egy kiállítás megpecsételte a sorsunkat, tíz emberrel már nem tudtuk kiharcolni a továbbjutást.”

„Most ugyanolyan nehéz párharcra számítok, mint két éve, szerintem ki-ki meccs vár ránk. Nagyon fontos lenne, hogy sikerrel vegyük a BATE elleni meccseket, mert akkor már csoportkörben vagyunk. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt elérjük. Ennek érdekében rengeteget kell tennünk a pályán, mert a boriszoviak két éve is erősek voltak, és biztos vagyok benne, hogy most is azok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik