BL: Tudtuk, hogy nehéz lenne hattal nyerni - Wenger

Vágólapra másolva!
2014.12.09. 23:53
Arsene Wenger és Aaron Ramsey is csalódott amiatt, hogy az Arsenal nem tudta hat góllal legyőzni a Galatasarayt Isztambulban (3–0-s félidő után 4–1-re nyert), és lecsúszott a csoportelsőségről, amelyre lett volna esélye a Dortmund Anderlecht elleni döntetlenje miatt.

„Van bennem némi keserűség a csoportelsőség elszalasztása miatt, de a szünetben a háromgólos előnynél is tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz hatig jutni anélkül, hogy kapnánk egyet – mondta Wenger. – Nem is sikerült, de tizenhárom ponttal végeztünk, a csoportkört nagyon erős játékkal zártuk, ez volt a célunk."Wenger. – Nem is sikerült, de tizenhárom ponttal végeztünk, a csoportkört nagyon erős játékkal zártuk, ez volt a célunk."

Wengert az angol közvetítésekben kishitűséggel vádolták meg, hiszen a szünetben lehozta a kétgólos Ramseyt, s beküldte Ashley Maitland-Nilest, illetve Mathieu Flamini helyére a német Gedion Zelalemet. Ezzel nyilvánvalóan lemondott a nagy különbségű győzelemről, talán maga sem hitte, hogy a Dortmund nem tudja megverni az Anderlechtet.

„Négy meccset megnyertünk, és csak egyszer kaptunk ki. Az első hely nem ma este úszott el, hanem az Anderlecht elleni döntetlennel – mondta Wenger. – Kiváló csapatok lettek csoportelsők, várjuk a hétfői sorsolást, kiderül, kit kapunk."

Wenger megdicsérte Ramseyt, főleg a második góljáért. A játékos is büszke volt a találatára.

„Kipattant a labda elém, lecsaptam rá, tettem egy próbát, és szépen beszállt a kapuba. Ez az egyik legszebb gólom – mondta a walesi. – Csúcsformában zártuk a csoportkört, kíváncsian várom, kikkel folytatjuk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik