BL: Tudom, Messi miért így végezte el azt a büntetőt – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.16. 21:38
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója a Roma elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt Lionel Messi és Luis Suárez tizenegyeséről, a Gareth Bale-hez fűződő viszonyáról, valamint a Manchester Uniteddel kapcsolatos pletykákról is beszélt.

Cristiano Ronaldo tudja, de nem mondja meg (Fotó: Reuters)
Cristiano Ronaldo tudja, de nem mondja meg (Fotó: Reuters)

MESSI BÜNTETŐJÉRŐL

„Tudom, Messi miért így végezte el azt a büntetőt, de nem árulom el. Gondoljanak, amit akarnak.”

FRANCESCO TOTTIRÓL

„Totti nagyszerű játékos, példakép lehet minden labdarúgó számára. Megmutatja azt is, a kor nem számít a futballban.”

A ROMA ELLENI ESÉLYEKRŐL

„Luciano Spalletti, a Roma vezetőedzője azt mondja, egyenlő esélyekkel vág neki a két csapat a párharcnak. Így igaz, de ez még változhat. Meglátjuk, mi lesz a vége.”

KAPCSOLATÁRÓL BALE-LEL

„Nem az a fontos, hogy Bale átjön-e hozzám, vagy hogy Benzemával vacsorázom-e. Az ölelések és a puszik nem fontosak, csak az számít, mi történik a pályán. A Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyertem, mégsem beszéltem Scholesszal, Ferdinanddal és Giggsszel.”

BOLDOGNAK ÉRZI MAGÁT?

„Miért ne érezném annak magam? Folyamatosan játszhatok, szereztem jó néhány gólt, és a világ legjobb klubjánál futballozom.”

MIÉRT SZENVED IDEGENBEN A GÓLSZERZÉSSEL?

„Tudnának mondani egy olyan játékost, aki több gólt szerzett egy spanyol csapat színeiben idegenben, amióta itt vagyok? Nem, mert nem tudnak. Viszlát!”

Ez volt az a kérdés, amely után Cristiano Ronaldo úgy döntött, hogy idő előtt elhagyja a sajtótermet – a jelenet a videó legvégén látható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik