BL: Terry nem épült fel, nem játszik Párizsban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.02.15. 19:07
Nem épült fel sérüléséből John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya, aki így kedden nem léphet pályára a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonásán.

A 35 éves védő – aki az idény végén távozik nevelőegyesületéből – szombaton a Newcastle United elleni bajnokin rosszul ért földet egy fejpárbajt követően, így már az első félidő végén le kellett cserélni. Ugyan a 78-szoros angol válogatott futballista részt vett a gárda hétfői edzésén, végül nem tartott a csapattal a francia fővárosba.a Newcastle United elleni bajnokin rosszul ért földet egy fejpárbajt követően, így már az első félidő végén le kellett cserélni. Ugyan a 78-szoros angol válogatott futballista részt vett a gárda hétfői edzésén, végül nem tartott a csapattal a francia fővárosba.

A PSG és a Chelsea kedd este találkozik a legjobb 16 között, a visszavágóra március 9-én kerül sor a Stamford Bridge-en. Az erőviszonyok egyértelműen a hazaiak mellett szólnak, így az oddszok tekintetében a londoni győzelem fizet jobban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

Február 16., kedd
20.45: Paris SG (francia)–Chelsea (angol) (Tv: M4 Sport)
20.45: Benfica (portugál)–Zenit (orosz) (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik