BL: Terry frusztrált az elmaradt büntető miatt, de nem mer beszélni

Vágólapra másolva!
2011.04.07. 12:58
null
Terry inkább visszafogja magát<br />(Fotó: Action Images)
A Chelsea-t erősítő John Terryt a többi csapattársához hasonlóan nagyon dühíti, hogy a játékvezető nem adott meg nekik egy szerintük jogos tizenegyest a Manchester United elleni BL-negyeddöntő szerdai mérkőzésén, de nem meri keményebben kritizálni a spanyol Undiano Mallencót és döntését.

Mint ismert, a mérkőzés hajrájában Patrice Evra vitatott körülmények között szerelte Ramirest, a bíró sípja azonban néma maradt.

„Az a legfrusztrálóbb a játékosok számára, hogy nem mondják el őszintén a nyilvánosság előtt a véleményüket, mert egyből büntetést kapunk. Lépten-nyomon megbüntetik azokat a futballistákat, akik őszintén beszélnek egy-egy mérkőzés után" – nyilatkozta Terry.

„Önök (a média – a szerk.) ennek a legnagyobb vesztesei, a játékosoknak ugyanis így nagyon diplomatikusan kell fogalmazniuk – folytatta a védő. – Sajnos én sem mondhatok többet annál, hogy ez egyértelműen tizenegyes volt. Még ötven méterről is lehetett látni, hogy Ramires érte el előbb a labdát."

A londoni gárda csapatkapitánya a hazai vereség ellenére bízik a továbbjutásban.

„Teljes mértékben bízom benne, hogy le tudjuk dolgozni a hátrányt. Bosszantó ez az eredmény, de a menedzserünk felhívta rá a figyelmet, hogy még csak a párharc felén vagyunk túl, és még mindig van esélyünk. Jobb teljesítményt vártunk magunktól hazai pályán, de vagyunk annyira jók, hogy nyerjünk idegenben. Az előző bajnoki idényben ezt már megmutattuk. Ők is tudják, hogy még nem dőltek el a dolgok.”

A szerdai mérkőzést 1–0-ra a Manchester United nyerte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik