BL: Terry és Drogba szerint csúcsteljesítményt nyújtottak

Vágólapra másolva!
2012.04.18. 23:04
A labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjében a Chelsea a címvédő Barcelonát fogadta hazai pályán, és Didier Drogba találatával egygólos győzelmet aratott. A hazaiak ászai elismerték, szerencse is kellett a csúcsteljesítmény mellé.

„Azt hiszem, igen sokat tanultunk az elmúlt három évben, amióta kiejtett minket a Barcelona – így a gólszerző Didier Drogba. – Nagyon boldog vagyok, mert jó eredményt értünk el, ráadásul nem kaptunk gólt. Boldog vagyok azért is, hogy ebben a mezben játszhattam a BL-ben, még ha meglehet, ezen a pályán hazai játékosként utoljára is. A legfontosabb most az, hogy nyerjünk a visszavágón.”Didier Drogba. – Nagyon boldog vagyok, mert jó eredményt értünk el, ráadásul nem kaptunk gólt. Boldog vagyok azért is, hogy ebben a mezben játszhattam a BL-ben, még ha meglehet, ezen a pályán hazai játékosként utoljára is. A legfontosabb most az, hogy nyerjünk a visszavágón.”

„Ez volt az egyik legjobb teljesítmény, amit valaha is láthattunk a Chelsea-től – értékelt a londoniak csapatkapitánya, John Terry a lefújás után. – Keményen kellett dolgoznunk, Drogbának is elöl. Kapott segítséget ugyan a középpályásoktól, de többnyire azért magára hagyottan küzdött, ám megmutatta, hogy a világ legjobb védelmeinek is feladja a leckét. Türelmesek és fáradhatatlanok voltunk ma, igaz, szerencsések is. Nehéz lesz a visszavágón, de ma megmutattuk, lehet esélyünk akkor is. Az biztos, hogy a Barcelona az otthonában sok helyzetet fog kialakítani, de nem félünk tőlük, csak tiszteljük ellenfelünket, és ha akkor is így teljesítünk, nem lesz gond.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik