BL: Rooney azon a poszton játszik jól, ahová menedzsere teszi

Vágólapra másolva!
2011.11.02. 22:59
A Benfica már a továbbjutásért, míg a Manchester United a helyzetének javításáért küzdött a Bajnokok Ligája C-csoportjában. A portugál csapat nem tudta kihasználni a lehetőséget és a villámgyors gólszerzést, és csak döntetlenre végzett a Basellel, az MU viszont magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

„Fontos győzelmet arattunk – mondta a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson. – Ellenfelünk igen agresszív volt, és nagyon jól védekeztek, de csak legyűrtük őket. Ha megverjük a Benficát, megnyerjük a csoportot is. A két klub közös története fantasztikus! Wayne Rooney ma a középpályán játszott, de ez csak egy rövid életű dolog. Ebben a csapatrészben sok volt a hiányzó, ám ügyesen szerveztük meg itt a játékot."Sir Alex Ferguson. – Ellenfelünk igen agresszív volt, és nagyon jól védekeztek, de csak legyűrtük őket. Ha megverjük a Benficát, megnyerjük a csoportot is. A két klub közös története fantasztikus! Wayne Rooney ma a középpályán játszott, de ez csak egy rövid életű dolog. Ebben a csapatrészben sok volt a hiányzó, ám ügyesen szerveztük meg itt a játékot."

„Ahogyan azt a tegnapi Chelsea-mérkőzésen is láthatták, nincs könnyű mérkőzés a BL-ben – értékelt a lefújás után az ezúttal középső középpályásként brillírozó Wayne Rooney. – Ez is nagyon nehéz volt, másrészről örülök, mert bebizonyítottam, hogy bármelyik poszton megállom a helyem. De ez nem azt jelenti, hogy nagy az arcom, ott futballozom, ahol a menedzser kéri tőlem. A gólról csak annyit, hogy az az enyém, hiába ért bele egy román is."

„A jobb csapat győzött, de bolondság is lenne összehasonlítani a két gárdát – így a vendégmester, Dorinel Munteanu. – Csalódott vagyok mégis a vereség miatt, mert nem ezt érdemeltük volna. Sok jó pillanatunk volt ma, nem féltünk, sőt, néhány helyzetünk is akadt, de mivel kikaptunk, nem lehetünk boldogok."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik