BL: Nem lennék meglepve, ha a Juve 4–1-re megverné az Atléticót – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 13:05
null
Mourinho (balra) szerencsés csapatként jellemezte Guardiola legénységét (Fotó: AFP, archív)
Nem csodálkozna rajta José Mourinho, a Manchester Unitedtől való távozása óta szakértőként dolgozó portugál futballedző, ha a Juventus megfordítaná az Atlético Madrid elleni párharcot, és azon sem, ha a Manchester City az FC Portót (vagy az Ajaxot) kapná a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az 56 esztendős szakvezető az oroszországi RT hírcsatornán osztotta meg gondolatait a BL nyolcaddöntőinek visszavágói kapcsán.

 

„Nem lennék meglepve, ha a Juventus kettő-nullára vagy négy-egyre nyerne, de ha van olyan csapat, amely tudja kezelni a nyomást, meg tudja őrizni az előnyét és védekezésével irányítása alatt tudja tartani a mérkőzést, akkor az az Atlético. Ha választanom kellene, azt mondanám, hogy a madridiak jutnak tovább, de még egyszer mondom, nem lepődnék meg, ha a Juve fordítana” – vélekedett Mourinho, aki a másik keddi mérkőzésről, a Manchester City–Schalke összecsapásról is elmondta a véleményét.



Mint ismert, az angolok jóval kedvezőbb helyzetből várhatják a hazai visszavágót, mint a Juventus az Atlético Madrid ellen, hiszen idegenben 3–2-re legyőzték a gelsenkircheni együttest.

„A Manchester City nagyon jó idényt fut, de legyünk őszinték, a Bajnokok Ligájában szerencsés a sorsolásokkal. (A csoportkörben a Lyon, a Sahtar Doneck és a Hoffenheim volt az angol bajnoki címvédő ellenfele – a szerk.) Amondó vagyok, hogy megverik a Schalkét, és a negyeddöntőben a Portót vagy az Ajaxot kapják” – mondta Mourinho.



BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
KEDD
21.00:
Manchester City (angol)–Schalke 04 (német)(Tv:Spíler2) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 3–2
21.00:Juventus (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)(Tv:M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik