BL: „Nem láttunk a Viditől igazi futballt, nyerni megyünk Magyarországra!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.25. 22:09
null
Nikolics szerint nem döntetlenre játszottak (Fotó: molvidi.hu)
Mint ismert, a Mol Vidi FC nagy küzdelemben gól nélküli döntetlent játszott a Ludogorec otthonában a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésén. A magyar csapat vezetőedzője, Marko Nikolics a támadóharmadbeli frissesség hiányát emelte ki a meccset követően, razgradi kollégája, Paulo Autuori pedig arról beszélt, hogy a Viditől nem látott ma igazi futballt és győzni jönnek Magyarországra.

Igyekeztünk a legjobbunkat nyújtani – idézte a molvidi.hu Marko Nikolicsot.Ismertük a Ludogorec képességeit, minden posztra remek futballistái vannak, csoportkörös tapasztalattal. Gratulálni szeretnék a játékosaimnak, nagyot küzdöttek az első perctől az utolsóig, és próbálták megvalósítani azt, amire készültünk. Sajnos az idegenbeli gólt nem sikerült megszereznünk, ehhez nagyobb frissesség és jobb döntések kellettek volna a támadó harmadban. Hét nap múlva visszavágó Magyarországon, nyernünk kell, esetleg egy gól nélkül döntetlen is jó lehet, de minden más eredmény a Ludogorecnek kedvez majd. Köszönjük azoknak a szurkolóknak is, akik elkísértek minket messzire és biztatták a csapatot.”

„Nem a döntetlenre játszottunk, szerettünk volna nyerni
– felelte a bolgár újságírók kérdésére. – Az viszont tény, hogy ha egy Ludogorec-szintű klubbal mérkőzöl, nagyon meg kell szervezned a csapatod futballját, hiszen remek, és labdával is gyors játékosai vannak. Nagyon örültem volna egy gólnak, de sajnos ez nem jött össze. Ám azt hiszem, ezzel együtt is jól teljesítettek a labdarúgóink.”

„A védekezés rendben volt, azzal elégedett vagyok, sikerült jól megszervezni a hátsó alakzatot
– mondta ezt már Paulo Autuori, a bolgárok brazil edzője. – A Vidi az előző két meccsen tizenegy sárgát kapott, ma is láthattuk, hogy tördeli a játékot, nem láttunk tőle igazi futballt. A második félidőben sokat állt a játék, ekkor törvényszerű, hogy a fölényben játszó együttes szervezettsége kicsit megbomlik. Ezzel együtt is sokkal több helyzetünk volt az ellenfélhez képest, de gólt nem sikerült szereznünk. Gólokat rúgni, és nyerni megyünk Magyarországra!”

A Ludogorec elleni döntetlent követően rögtön buszra szálltak a játékosok és a szakmai stáb, 124 kilométer megtétele után pedig már a várnai reptéren volt a Vidi küldöttsége, ahol rövid várakozás után, helyi idő szerint egy óra öt perckor szállt fel a magasba a csapat gépe.

Juhász Rolandék másfél óra, eseménytelen repülést követőn landoltak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Sok ideje azonban senkinek nincs a pihenésre, délután már edzést tart a játékosoknak Marko Nikolics, hiszen szombaton 19.30 órakor a Paksi FC ellen lépnek pályára a Pancho Arénában.

BAJNOKOK LIGÁJA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS

BAJNOKI ÁG
LUDOGOREC RAZGRAD (bolgár)–MOL VIDI FC 0–0
Razgrad,
Ludogorec Aréna. V: Pandzic (svéd)
LUDOGOREC: Renan – Cicinho, Moti, Rafael Forster, Natanael – Djakov, Lucas Sasha (Campanharo, 61.) – Wanderson, Marcelinho, Misidjan (Lukoki, 84.) – Keserü (Swierczok, 60.). Vezetőedző: Paulo Autuori
VIDI:Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nikolov (Lazovics, 71.) – Nego, Huszti, Varga J. – Kovács I. (Pátkai, 68.), M. Scsepovics (Sz. Scsepovics, 80.). Vezetőedző: Marko Nikolics

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik