BL: Nem haraptak meg, nem történt semmi - Mandzukic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 14:08
A sértettnek vélt fél, az Atlético Madrid horvát légiósa, Mario Mandzukic is megerősítette, hogy a kedd esti BL-negyeddöntőben nem harapta meg őt Daniel Carvajal, a Real Madrid labdarúgója.

„A tegnapi mérkőzés nagyon kemény volt, mindkét csapat maximálisan küzdött. Velem viszont nem történt semmi vitatható, nem haraptak meg, nem történt semmi” – jelentette ki határozottan Mandzukic, elejét véve így a további találgatásoknak, esetleges, videofelvételek utáni fegyelmi vizsgálatoknak. Mandzukic, elejét véve így a további találgatásoknak, esetleges, videofelvételek utáni fegyelmi vizsgálatoknak.

A gól nélküli döntetlent hozó madridi derbi második félidejében a Real tizenhatosán belülgabalyodott össze egymássalaz akkor addigra már vérző sérülést szenvedő, attól rendkívül feszültté váló Mandzukic, valamint Carvajal. Az esetről készített videókon és fotókon nem egyértelmű, hogy történt-e harapás vagy sem. Ellentétben azzal, hogy a Real védője kétszer is megütötte az őt taszigáló támadót.

Amint arról korábban már beszámoltunk, Carvajal is tagadta, hogy harapott volna.

„A meccs után hallottam, hogy harapással vádolnak. Szeretném tisztázni, nem haraptam bele senkibe, s nem is szándékoztam” – írta a Real védője saját Twitter-oldalán a találkozó után.

CARVAJAL VS. MANDZUKIC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik