BL: nem súlyos Messi sérülése, a visszavágóra felépülhet

Vágólapra másolva!
2013.04.03. 14:23
Az alaposabb orvosi vizsgálatok után az FC Barcelona labdarúgócsapata bejelentette, hogy a PSG elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőn megsérült Lionel Messi problémája nem olyan súlyos, és az is elképzelhető, hogy csak a hétvégi bajnokit kell kihagynia, a visszavágón már ott lehet.

Mint ismert, Messi jobb combhajlító izma sérült meg, amelyben egy kisebb szakadás keletkezett, a probléma azonban nem olyan súlyos, mint arról az előzetes hírek szóltak. Tegnap még háromhetes kihagyásról beszéltek, míg a katalánok tájékoztatása szerint annyi biztos, hogy a Mallorca elleni bajnokin nem játszhat az argentin támadó, a PSG elleni visszavágón azonban akár ott lehet, mindez a felépülésének ütemétől függ.

Messi a 39. percben szerezte meg a vezetést a Barcelonának a párizsi BL-mérkőzésen, nem sokkal ezután azonban az oldalvonalhoz bicegett, jelezve, hogy nem tudja folytatni a játékot. A második félidőre már Cesc Fabregas futott ki helyette a pályára a vendégeknél. Legutóbb 2006 februárjában cserélték le Messit a szünetben, míg hasonló izomsérülése ezt megelőzően öt éve volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik