nemzetisport.hu 2018.04.14 18:56 Frissítve: 2018.04.14 18:56

BL: Nem a büntető miatt, ezért vagyok nagyon mérges! – Zidane

Mint azt már mindenki tudja, a Real Madrid jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután a drámai végjátékot követően a spanyolok a 93. percben megítélt büntetőt értékesítették a Juventus ellen. A tizenegyes persze megosztotta a drukkereket, és erről Zinédine Zidane-nak is megvan a véleménye…

 

Ahogy az várható volt, hatalmas balhét szült a hajrában megadott, végül a párharcot eldöntő büntető a Real Madrid–Juventus BL-negyeddöntő visszavágóján.

A szurkolók egyik fele szerint teljesen jogos volt a büntető, mások szerint ilyen helyzetben ezért nem jár tizenegyes, és „ellopták” a továbbjutást a Juventust a királyiak.

„Felháborít, mikor az emberek »lopásról« beszélnek. Borzasztóan csalódott vagyok. Nem a tizenegyes miatt, az teljesen logikus, hogy mindenki máshogy látja, de mikor azt mondják, hogy mi megloptuk a Juventust... Abból elég volt!” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Zidane.

„Ez már nem normális…” – mondja Zidane a kritikáról (Fotó: AFP)

„Mindenkinek megvan a véleménye, ez teljesen természetes, de nagyon haragszom azokra, akik arról beszélnek, hogy nem érdemeltük meg a továbbjutást. A játékosaim fantasztikusak voltak, és teljesen jogosan kerültek be az elődöntőbe! Ez nem normális már. Tizenegyes volt, a bíró meg is adta. Akkor miről beszélünk még? A Real Madrid a világ legjobb csapata. Azt megértem, hogy utálnak, mert a legjobb vagy, de ez már akkor is sok...” – tette hozzá Zidane.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.04.24 19:32:47

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Szalah lecseréléséig gálázott az angol csapat, de az olaszok végül „csak” hárommal kaptak ki.

2018.04.24 12:10:35

Bajnokok Ligája PÓR KÁROLY

Mitől lett ilyen jó? Megfejtjük a „titkot”! És arra is keressük a választ, hogyan állíthatnák meg az egyiptomit a rómaiak.

2018.04.23 16:33:54

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Nyolcadik csapatként tudtak sikerrel megvívni sorozatban 10 párharcot és döntőt az első számú európai kupában.

2018.04.17 23:41:33

Bajnokok Ligája DÉNES FERENC

ALAPVONAL. A közvéleményben egyre erőteljesebb az igény, hogy a digitális technológiák széles körű alkalmazásával a futball irányítói segítsék a játékvezetők munkáját. Ha a Marsról már lehetséges képeket küldeni a Földre, akkor csak megoldható valahogyan a leshelyzetek objektív megítélése.

2018.04.15 23:51:41

Bajnokok Ligája CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Hol van itt a félút, ahol a tézisek szerint az igazság többnyire fellelhető?

50