BL: Nem a büntető miatt, ezért vagyok nagyon mérges! – Zidane

Vágólapra másolva!
2018.04.14. 18:56
Mint azt már mindenki tudja, a Real Madrid jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután a drámai végjátékot követően a spanyolok a 93. percben megítélt büntetőt értékesítették a Juventus ellen. A tizenegyes persze megosztotta a drukkereket, és erről Zinédine Zidane-nak is megvan a véleménye…

Ahogy az várható volt, hatalmas balhét szült a hajrában megadott, végül a párharcot eldöntő büntető a Real Madrid–Juventus BL-negyeddöntő visszavágóján.



A szurkolók egyik fele szerint teljesen jogos volt a büntető, mások szerint ilyen helyzetben ezért nem jár tizenegyes, és „ellopták” a továbbjutást a Juventust a királyiak.

„Felháborít, mikor az emberek »lopásról« beszélnek. Borzasztóan csalódott vagyok. Nem a tizenegyes miatt, az teljesen logikus, hogy mindenki máshogy látja, de mikor azt mondják, hogy mi megloptuk a Juventust... Abból elég volt!” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Zidane.

„Ez már nem normális…” – mondja Zidane a kritikáról (Fotó: AFP)
„Ez már nem normális…” – mondja Zidane a kritikáról (Fotó: AFP)

„Mindenkinek megvan a véleménye, ez teljesen természetes, de nagyon haragszom azokra, akik arról beszélnek, hogy nem érdemeltük meg a továbbjutást. A játékosaim fantasztikusak voltak, és teljesen jogosan kerültek be az elődöntőbe! Ez nem normális már. Tizenegyes volt, a bíró meg is adta. Akkor miről beszélünk még? A Real Madrid a világ legjobb csapata. Azt megértem, hogy utálnak, mert a legjobb vagy, de ez már akkor is sok...” – tette hozzá Zidane.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik