BL: Moyes szerint ebből a győzelemből erőt meríthetnek

Vágólapra másolva!
2013.12.10. 22:58
A Manchester United hazai pályán 1–0-ra felülmúlta a Sahtar Donecket a labdarúgó Bajnokok Ligája 6. fordulójának keddi játéknapján, ezzel az A-csoport első helyén végzett. Menedzsere szerint a neheze természetesen hátravan.

„A csoport élén akartunk végezni, és meg is tettük ezt – nyilatkozta a mérkőzés lefújása után a Manchester United menedzsere, David Moyes. – Ez a győzelem segít nekünk formába lendülni. Az első harminc percben nem futballoztunk éppen jól, borzalmasan sokszor adtuk el a labdát, az ellenfélnek két vagy három helyzete is akadt. A második félidőben aztán már sokkal jobban ment csapatomnak. Igazából nekünk összes találkozónkat meg kell nyernünk, a ma esti egy volt a sorból. Az MU-nak mindig trófeákat kell nyernie, az az én feladatom is, és ebben a sorozatban aztán igencsak erősek a csapatok, és ahogyan megyünk előre, egyre erősebbekkel találkozunk. Kemény ez a sorozat, kemény mérkőzések várnak még ránk."David Moyes. – Ez a győzelem segít nekünk formába lendülni. Az első harminc percben nem futballoztunk éppen jól, borzalmasan sokszor adtuk el a labdát, az ellenfélnek két vagy három helyzete is akadt. A második félidőben aztán már sokkal jobban ment csapatomnak. Igazából nekünk összes találkozónkat meg kell nyernünk, a ma esti egy volt a sorból. Az MU-nak mindig trófeákat kell nyernie, az az én feladatom is, és ebben a sorozatban aztán igencsak erősek a csapatok, és ahogyan megyünk előre, egyre erősebbekkel találkozunk. Kemény ez a sorozat, kemény mérkőzések várnak még ránk."

„Elszántabban kellett futballoznunk, mint korábban, jobban kellett hinnünk a képességeinkben, teljesítményünkben, és most meg is tettük ezt. A szünet előtt meginogtunk ugyan párszor, de aztán rendbe tettük a dolgokat, és sok gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki" – így az angolok védője, Phil Jones.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik