BL: Mosesék előre készültek Pjatov hibáira

Vágólapra másolva!
2012.11.07. 23:23
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Chelsea hazai pályán 3–2-re legyőzte a Sahtar Donecket. Az angolok roppant elégedettek egy egygólos győzelemmel.

„Nagyon fontos három pontot szereztünk – sóhajtotta örömmel a lefújás után a hazaiak menedzsere, Roberto Di Matteo. – Itthon mindig győznünk kell, de most egy nagyon jó csapattal találkoztunk. A győzelem ellenére az utolsó mérkőzés utolsó percéig harcolnunk kell a csoportban! Ma remekül küzdöttünk, tudtuk, hogy gólt fogunk lőni a végén, és meg is tettük ezt. Az első félidőben nagy nyomás alá helyeztük az ellent, ekkor két gólt szereztünk, de tudtuk, hogy nem bírjuk erővel végig ezt a tempót. Oscar gólja szép volt, technikailag nehéz kivitelezni, de mit várjunk egy brazil válogatottól? John Terry a vezéregyéniségünk, alig vártuk már, hogy visszatérhessen."Roberto Di Matteo. – Itthon mindig győznünk kell, de most egy nagyon jó csapattal találkoztunk. A győzelem ellenére az utolsó mérkőzés utolsó percéig harcolnunk kell a csoportban! Ma remekül küzdöttünk, tudtuk, hogy gólt fogunk lőni a végén, és meg is tettük ezt. Az első félidőben nagy nyomás alá helyeztük az ellent, ekkor két gólt szereztünk, de tudtuk, hogy nem bírjuk erővel végig ezt a tempót. Oscar gólja szép volt, technikailag nehéz kivitelezni, de mit várjunk egy brazil válogatottól? John Terry a vezéregyéniségünk, alig vártuk már, hogy visszatérhessen."

„A Sahtar bomba erős csapat, néha öt csatárral támadt. Mi sem voltunk éppen rosszak... Nagyon örülünk a három pontnak, hiszen fantasztikus gárdát győztünk le" – értékelt a Chelsea védője, Gary Cahill.

„Megérdemeltük a sikert, különösen a második félidőt domináltuk. Csak tíz percet játszottam, szerencsére ez is elég volt a győztes gólhoz. Remek érzés! Harmadik fejes gólom ez már a Chelsea-ben. Tudtuk, hogy az ukránok kapusa, Andrij Pjatov nem jól mozdul ki a pontrúgásokra, és ki is használtuk ezt. Ma legjobb formánkat mutattuk, alig várjuk már, hogy a Juventusszal is találkozzunk" – így a harmadik londoni találatot jegyző Victor Moses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik