BL: Mint a Barcelona, csak nincs Messijük – Allegri

Vágólapra másolva!
2016.02.22. 21:00
Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a keddi, Bayern München elleni mérkőzés előtt elmondta, hogy sokgólos találkozóra számít egy olyan csapat ellen, ami olyan, mint a Barcelona – csak Lionel Messi nélkül.

„Nem hiszem, hogy a Bayern túl sokat változtatna. Tudjuk, hogy szeretik birtokolni a labdát, de mi majd megpróbáljuk elvenni tőlük – amennyire ez lehetséges. Több ez, mint egy nyolcaddöntő, olyan, mintha legalább az elődöntőt játszanánk. Az első meccs otthon lesz, ami kulcsfontosságú lesz. Meg kel próbálnunk jobbnak lenni a Bayernnél Torinóban, mert Münchenben ugyanez a feladat sokkal nehezebb lenne” – mondta Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője.Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője.

A legutóbbi sorozat döntősét irányító szakember szerint hasonló futballal találkoznak majd a mostani nyolcaddöntőben, mint korábban a Barcelona elleni mérkőzésen.

„Guardiola remek edző, aki azt a futballfilozófiát a Bayernre is átültette, amit a Barcelonánál képviselt. A játékosok ugyan mások, és nincs Leo Messiük, de a filozófia ugyanaz. Legutóbb, amikor azt mondtam, hogy örülnék egy null nullnak, rengeteg kritikát kaptam, most viszont nem hiszem, hogy gól nélküli döntetlennel zárul a mérkőzés. Azt várom, hogy több gól is szülessen.”

Az olasz szakember elárulta, hogy Mario Mandzukic és Sami Khedira már edzett, akár pályára is léphetnek a keddi találkozón.

BAJNOKOK LIGÁJA
FEBRUÁR 23., KEDD
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

20.45: Arsenal (angol)–Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport)
20.45: Juventus (olasz)–Bayern München (német) (Tv: Sport1)

FEBRUÁR 24., SZERDA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

20.45: Dinamo Kijev (ukrán)–Manchester City (angol) (Tv: Sport1)
20.45: PSV (holland)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik