BL: Mexes gólja még az edzőjét is meglepte

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 23:29
A belga Anderlecht vendégeként aratott 3–1-es győzelmet az olasz Milan a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. Massimiliano Allegri, az olaszok vezetőedzője leginkább a kitűzött cél elérése miatt örülhet.

„Jól kezdtünk, de tudunk ennél jobban is játszani. A lényeg viszont most a győzelem volt, amivel elértük a szezon előtt kitűzött minimális célunkat, ott lehetünk az egyenes kieséses szakaszban – mondta Allegri. – Mexes gólja? Valójában engem is meglepett a mozdulata, viszont jól játszott az egész meccsen, ez csak a ráadás volt. Fontos volt, hogy gyorsan tudjuk felvinni a labdákat, akciókat kezdeményezni, ám eközben meg kellett őrizzük a nyugodtságunkat, főként akkor, amikor emberelőnybe kerültünk, és szépített az ellenfél."Allegri. – Mexes gólja? Valójában engem is meglepett a mozdulata, viszont jól játszott az egész meccsen, ez csak a ráadás volt. Fontos volt, hogy gyorsan tudjuk felvinni a labdákat, akciókat kezdeményezni, ám eközben meg kellett őrizzük a nyugodtságunkat, főként akkor, amikor emberelőnybe kerültünk, és szépített az ellenfél."

„A csapat hasznára tudtam lenni, és mindig kihangsúlyozom, én akkor vagyok elégedett és boldog, ha ennek folyamatosan eleget tudok tenni – nyilatkozta a góllal és gólpasszal jeleskedő Stephan El Shaarawy. – Most élvezzük, hogy ott lehetünk a következő körben, de innentől a Juventus elleni rangadóval kell foglalkozzunk."

MEXES ÁLOMGÓLJA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik