BL: még a kameramanokkal is gond van – nehéz pótidőpontot találni

Vágólapra másolva!
2016.09.13. 22:23
null
A Man. City–Mönchengladbach meccs halasztása után azonnal egyeztetések kezdődtek a pótidőpontról (Fotó: Action Images)
Nem volt könnyű megállapodniuk a csapatoknak az özönvízszerű esőzés miatt elhalasztott Manchester City–Mönchengladbach Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés új időpontjáról – több problémáról is sürgősen egyeztetni kellett kedd este.

 

A Mönchengladbach szombat 18.30-kor bajnokit játszik a Werder Bremen ellen, így mindenképpen haza akar utazni még szerdán, márpedig ez a BL-ben szokásos 20.45-ös időpont megtartása esetén nem lehetséges.

A BBC jelentése szerint további gondot jelent, hogy a kameramanok jó része a szerdai Tottenham-mérkőzésen is dolgozik, ráadásul az Etihad Stadion biztonsági őreinek egy részének is máshol van munkája.

A Mönchengladbach képviselői a Kickernek elmondták, hogy a játékvezetői egység és az UEFA is szerdai mérkőzést akar, a német csapat ebben benne is van, csak a 20.45-ös időpontnál mindenképpen korábban, lehetőleg délután kezdene. Hivatalos döntés végül 23 óra után született – hiába a német kívánság, szerda 20.45-kor kell pályára lépnie a csapatoknak.

Ironikus módon a kedd az Egyesült Királyság legmelegebb idei napja volt – Kentben olyan hőmérsékletet (34.4 fok) mértek, amelyhez hasonlóan magasat szeptemberben 1911 óta nem –, Észak-Angliát és Skóciát ellenben özönvízszerű esőzés és villámárvizek mosták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik