BL: Malouda szerint a Chelsea-től már nem félnek az ellenfelek

Vágólapra másolva!
2010.11.24. 16:08
Florent Malouda, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Chelsea francia légiósa úgy véli, a szlovák Zilina ellen kedden csak nagy nehézségek árán megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés (2–1) is azt bizonyítja, hogy az idényt félelmetesen kezdő londoni klubtól már nem tartanak az ellenfelek.

„Hogy elveszítettük-e a félelemfaktort? Igen! – mondta Malouda az Evening Standardnek a zsolnaiak ellen csupán a hajrában kicsikart győzelem után. – Valószínűleg nagyobb önbizalommal látogatnak hozzánk az ellenfelek. Rengeteg a sérültünk, testben és lélekben egyaránt megviseltek vagyunk, ráadásul az idénynek ebben a szakaszában már nehezebbek a meccsek. Egy győzelem persze mindig megkönnyíti a feltöltődést, ezért is örülök annyira a Zilina elleni eredménynek. Ez az a pillanat, amikor egy játékosnak meg kell mutatnia, hogy legény a gáton."

Ehhez Salomon Kalou, a Chelsea elefántcsontparti támadója hozzátette: a két vezéregyéniség, a sérülésből lábadozó John Terry és Frank Lampard közeljövőbeli visszatérése ugrásszerű javulást eredményez majd: „Sokat számít majd a tapasztalatuk, meg persze az a rámenősség, amely azokat a futballistákat jellemzi, akik már régóta nem játszottak mérkőzést."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik