BL: magyar játékvezetői hatos kap szerepet a csoportkör egyik meccsén

Vágólapra másolva!
2010.09.02. 11:22
Az őszi nemzetközi mérkőzéseken ismét jelentős feladatok várnak a magyar játékvezetőkre, miután a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is szerepet kapnak a következő hetekben, sőt Ázsiából is kértek honi bírókat – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

A legrangosabb nemzetközi torna, a BL egyik – később kijelölésre kerülő – mérkőzését a Kassai Viktor, Erős Gábor, Vámos Tibor, Bede Ferenc, Fábián Mihály és Bognár Tamás összetételű hatos vezeti (utóbbi két játékvezető az új szabályok értelmében kapu mögötti segítőként működik közre). A találkozóra szeptember 28-án vagy 29-én kerül sor.

Szeptember 16-ra két El-mérkőzésre szóló küldés is érkezett: az olasz Napoli a holland Utrecht csapatát fogadja, a találkozón a Vad II István, Ring György, Szpisják Zsolt, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor, Veizer Roland összetételű magyar csapat bíráskodik majd. A Lokomotív Szófia vendégeként a belga Gent lép pályára, mégpedig Szabó Zsolt, Kispál Róbert, Varga Zsolt, Farkas Ádám és Németh Ádám közreműködésével.

A szaúd-arábiai szövetség meghívására az al-Ahli–al-Ittihad helyi bajnoki mérkőzésre a Fábián Mihály, ifj. Tóth Vencel, Lémon Oszkár trió utazhat el szintén szeptember 16-án.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik