BL: Luis Enrique szerint akár hatot is lőhetnek a PSG-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.07. 17:21
null
Luis Enrique szerint fontos, hogy kezelni tudják az érzelmeiket (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain 4–0-ra legyőzte az FC Barcelonát a párharc első mérkőzésén. A szerdai visszavágó előtt Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője és a klub csatára, Luis Suárez beszélt az esélyekről.

 

A keddi sajtótájékoztatón előbb a távozását múlt héten bejelentő Luis Enrique kapott szót, majd a katalánok uruguayi csatárát, Luis Suárezt kérdezhették az újságírók.

„Ha egy csapat négy gólt tud szerezni ellenünk, akkor mi akár hatszor is betalálhatunk ellenük – idézi Luis Enrique szavait az UEFA hivatalos honlapja. – A párizsi meccs eredménye egyértelmű volt, de ez a kieséses szakasz, így az csak a párharc első felvonása volt.”

„Nagyon fontos, hogy kezelni tudjuk az érzelmeinket, ez még fontosabb, mint maga a meccs. Támadásban és védekezésben egyaránt javulnunk kell, ez azonban nehéz feladat egy ilyen jó csapat ellen. Sok gólt kell szereznünk, de ez korábban már többször is sikerült. Nincs veszítenivalónk, csak nyerhetünk holnap” – zárta mondandóját a katalánok trénere.

„Az utóbbi mérkőzéseinken is megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Sok gólt szereztünk, ez lesz a cél a PSG ellen is – kezdte Luis Suárez. – Sokat töprengtem az első meccsen, az elmúlt tíz napban azonban már csak a visszavágót vártuk.”

„Történelmi tettet akarunk végrehajtani, a statisztikák igazolják, hogy képesek vagyunk rá. Ha van olyan csapat, amelyik képes négy vagy több gólt szerezni, az a Barcelona. A filozófiánkkal, a stílusunkkal, illetve hideg fejjel meg tudjuk csinálni” – mondta az uruguayi csatár a klub hivatalos oldalának.

MÁRCIUS 8., SZERDA

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

20.45: Borussia Dortmund–Benfica (Tv: Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–1
20.45: FC Barcelona–Paris SG (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 0–4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik