BL: Lehetetlennek tűnt, de legyőztük a Unitedet - Terim

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 23:48
Rendkívül büszke volt játékosaira Fatih Terim, a török Galatasaray vezetőedzője a Manchester United 1–0-s legyőzése után a Bajnokok Ligája H-csoportjában. Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök" menedzsere elégedett volt a vereség ellenére.

„A labdabirtoklásunk megfelelő volt, és a támadójátékunkkal is elégedett vagyok – értékelt a lefújást követően a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson. – Mindkét félidőben volt egy-két gólhelyzetünk, és pár remek lövésünk a tizenhatoson kívülről, de az ellenfél kapusán nem lehetett kifogni. Összességében elégedett vagyok.” Sir Alex Ferguson. – Mindkét félidőben volt egy-két gólhelyzetünk, és pár remek lövésünk a tizenhatoson kívülről, de az ellenfél kapusán nem lehetett kifogni. Összességében elégedett vagyok.”

„Borzalmas hat hónap van mögöttem, nagyon örülök, hogy végre pályára léphettem – így az MU védője, Phil Jones. – Nehezebb volt a mérkőzés, mint vártuk, de az a lényeg, hogy végre játszottam.”

„Bár tömve volt csapatunk fiatalokkal, fantasztikusak voltunk ebben az elképesztő hangulatú stadionban. Kiváló tapasztalat ez a fiatalok számára” – tette hozzá csapattársa, Darren Fletcher.

Megszólalt a győztes hadvezér, Fatih Terim, a Galatasaray mestere is.

„Hatalmasat harcoltak fiaim, csak gratulálni tudok teljes szívemből nekik. Sokan mondták, lehetetlen, hogy legyőzzük a Manchester Unitedet, de sikerült. Nem hiába mondtam, hogy ez lesz a klubtörténelem legfontosabb mérkőzése.”

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
H-CSOPORT
Galatasaray (török)–Manchester United (angol) 1–0
Gólszerző: Burak Yilmaz (54.)
CFR Cluj (romániai)–Sporting Braga (portugál) 3–1
Gólszerző: Rui Pedro (7., 15., 33.), ill. Alan (17.)
Kiállítva: Douglao (45+1.)
A H-CSOPORT ÁLLÁSA
M Gy D V L-K Gk P
1. Manchester United 5 4 1 9– 5 +4 12
2. Galatasaray 5 2 1 2 5– 5 0 7
3. CFR Cluj 5 2 1 2 8– 7 +1 7
4. Braga 5 1 4 6–11 –5 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik