BL: közhelyparádé a Honvéd volt edzőjétől a Juve-meccs előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 16:46
Pietro Vierchowod, a Bp. Honvéd korábbi vezetőedzője a Calciomercatónak nyilatkozott a Monaco–Juventus BL-negyeddöntős párharc második mérkőzése előtt volt csapata, a Juve továbbjutási esélyeiről.

„A Monaco ellen nem könnyű játszani – kezdte az 56 éves Vierchowod, aki 2014 júniusa és októbere között irányította a Honvédot. –Az a csapat, amely eljut a BL negyeddöntőjéig, nem lehet rossz. Torinóban voltak szép időszakai, főleg az első fél órában. Ám a Juventusnál van az előny, a Monacónak két gólt kellene szereznie, ami nem könnyű Massimiliano Allegri csapatai ellen.”

A Juve 1996-os BL-győztes együttesének tagja szerint fejben dől el a párharc, amelynek első meccsét hazai pályán 1–0-ra megnyerte az olasz bajnok.

„Fontos, hogy a Juventus a megfelelő hozzáállással menjen ki a pályára, és mentálisan képes legyen az utolsó pillanatig küzdeni, mert csak így juthat az elődöntőbe. Nem tudom, hogy megnyeri-e a párharcot a Juventus, de nagyon jó esélye van rá. Az más kérdés, hogy a sorozatot megnyerhetjük-e, hiszen a négy között már Európa nagyágyúi jönnek szemben. Most nem szabad arra gondolni, mi lesz később. Csak arra kell összpontosítani, hogy ez a továbbjutás meglegyen. A Juve hozzáállásával nem lehet gond, Vidal is úgy játszik, ahogy Vidalnak játszania kell. Azonban a futballban sok minden gyorsan megváltozhat” – zárta nem túl merész gondolatmenetét Vierchowod.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik